Matkainspiraatiota 2017-2018 - Vinkkejä ja hyviä ideoita seuraavalle lomallesi

Suunnitteletko seuraavaa lomaasi tai unelmoitko upeista kaukomaista? Seuraava seikkailu odottaa aina nurkan takana. Minne tahansa ja miten tahansa matkustatkin, me tarjoamme sinulle inspiraatiota, ideoita ja matkavinkkejä. Klikkaa itsesi alta eteenpäin tai lue blogiamme ja inspiroidu.

Kesäloma

Parhaat kohteet kesälomalle

Onko tämän vuoden kesäloma vielä suunnittelematta? Tarjoamme monipuolisia ideoita ikimuistoisen kesäloman viettoon, lomailitpa sitten kumppanin kanssa, perheen kanssa, ystävien kera tai yksin. Kokeile tänä vuonna jotain uutta ja erilaista - ihastu matkakohteisiin niin koto-Suomessa kuin ulkomailla, klikkaa sivulle Kesäloma 2018!

Road trip -loma

Road trip -lomat Euroopassa ja kauempana

Hyppää rattiin, ota taivaanranta tähtäimeesi ja nauti vapaudestasi tien päällä. Road trip -lomalla voit itse päättää minne menet, mitä näet ja millaisella aikataululla. Vain taivas on rajana! Olemme koonneet yksityiskohtaisia suosituksia reiteistä ja kohteista erilaisille autolomille ympäri Euroopan, USA:n ja jopa kauempana. Moottori käyntiin ja menoksi! Lue lisää sivulla Road Trip -matkat!

Aktiiviloma

Aktiivilomalle yksin tai porukalla

Tunne yhteys luonnon kanssa - rauhoitu vaelleuksella, tee matka itseesi joogaretriitissä, ota kaikki mehut itsestäsi irti kuntoillessa tai suuntaa adrenaaliinintäyteiseen seikkailuun. Aktiivilomalla teet juuri sitä mistä nautit! Inspiroidu vinkeistämme erilaisille aktiivilomille ja valitse mieleisesi oman makusi mukaan. Suuntaa sivulle: Aktiiviloma - vinkit ja ideat!

Talviloma

Talvilomalla lämpimään

Kun Suomen kylmä ja pimeä talvi ahdistaa, on aika ottaa suunnaksi aurinko ja rannat! Jos et vielä ole varannut ensi talveksi matkaa, ota kohdevinkkimme talteen tai vaihtoehtoisesti keksi hauskaa tekemistä Suomessa!

Kaupunkiloma

Kaupunkilomat Euroopassa ja kauempana

Haluatko vierailla nähtävyyksillä, nauttia upeista gourmet-ruokakokemuksista ja shoppailla? Ota suunnaksi suurkaupunki. Löydä vinkkejä ja kaupunkilomaideoita niin perinteisiin kohteisiin kuin uusiin tuttavuuksiinkin sivustolla Kaupunkilomat 2018!

Rantaloma

Matkavinkit ja inspiraatiota rantalomalle

Kun haluat ottaa rennosti ja makoilla ihanalla valkoisella hiekalla, suuntaa rantalomalle! Mahtavia kohteita löytyy niin Euroopasta kuin kauempaakin - kaikkiin hintaluokkiin ja kaikenlaisille matkaseurueille. Tunnetko jo lämpimän tuulen ja rantahiekan varpaiden alla? Klikkaa sivulle Rantalomat 2018!

Syysloma

Lähde syyslomalla matkalle

Vietätkö syysloman Suomessa vai viekö matkavietti sinut jälleen ulkomaille? Mutta minne lähtisit ja mitä tekisit? Lue matkavinkkimme, minne matkustaa syyslomalla sivulta Syysloma 2018!

Kaukomatka

Kaukomatkat kesällä ja talvella

Hiekkarantoja silmänkantamattomiin, tuulessa huojuvia palmuja tai vehreää sademetsää. Vaiko vaihtoehtoisesti suurkaupungin sykettä kaukaisella mantereella? Kun sydämesi kaipaa kauas, inspiroidu sivulla Kaukomatkat - kohteet & vinkit!

Perheloma

Ideoita perhelomaan

Kun koko perhe matkaa, on huomioon otettava enemmän asioita kuin yksin tai pariskuntana. Hinnat, miellyttävät matkustusajat ja matkakohteen mukavuudet ovat usein etusijalla. Lue lisää meidän matkakohde- ja matkustusvinkeistämme lomalle lasten kanssa, klikkaa sivulle Perheloma - ideat & vinkit!

Cookies

momondo.fi käyttää evästeitä

Lue lisää

Sulje