Rauhaa ystävyyden ja toisten ihmisten ymmärtämisen kautta

Aloitimme yhteistyön CISV:n kanssa, koska haluamme molemmat lisätä ihmisten ja kulttuurien välistä suvaitsevaisuutta eri puolilla maailmaa. Meillä on visio avoimesta maailmasta, missä erilaisuus on inspiraation lähde ja missä kulttuurien väliset kohtaamiset lisäävät ymmärrystä maailmassa.

Yksi yhteistyötapamme CISV:n kanssa on tukea Village-leirejä, joista CISV järjestää seuraavan Brasiliassa vuonna 2017. Village on leiriohjelma 11-vuotialle lapsille eri puolilta maailmaa. Sen tarkoitus on kannustaa lapsia kuvittelemaan entistä rauhallisempi maailma ja miettimään, kuinka he voivat osaltaan rakentaa rauhaa. Lapset osallistuvat erilaisiin opetus- ja kulttuuriaktiviteetteihin sekä muihin hauskoihin aktiviteetteihin, joiden avulla lapset voivat solmia kestäviä kulttuurien välisiä ystävyyssuhteita.

Maailmanlaajuinen
hanke

CISV International on yli 60 vuotta sitten perustettu maailmanlaajuinen järjestö, jolla on jäsenjärjestöjä 70 maassa eri puolilla maailmaa. Yhdessä nämä järjestöt pyrkivät kasvattamaan ja inspiroimaan ihmisiä rauhan puolesta luomalla kulttuurien välisiä ystävyyssuhteita ja edistämällä kulttuurien välistä yhteistyötä ja ymmärrystä.

CISV:llä on seitsemän jännittävää, hauskaa ja epämuodollista rauhankasvatusohjelmaa, joissa opitaan tekemällä. Niihin kuuluvat myös ainutlaatuiset 11-vuotiaille suunnatut Village-ohjelmat.

Feedback
Cookies
momondo.fi käyttää evästeitä
Lue lisää