Let's open
our world

Meillä on vain yksi maailma, mutta se on jakautunut. Ajattelemme usein, että meitä erottavia asioita on enemmän kuin meitä yhdistäviä asioita. momondon perustamisperiaate oli, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus matkustaa, tavata ihmisiä ja tutustua muihin kulttuureihin ja uskontoihin.

The DNA Journey     

Uskaltaisitko kyseenalaistaa sen, kuka todella olet?

Aloitimme The DNA Journey -kampanjan, koska haluamme ihmisten ymmärtävän, että meillä ihmisillä on enemmän meitä yhdistäviä asioita kuin erottavia asioita. DNA:mme paljastaa paljon juuristamme. Monien ihmisten perimät ovat paljon monipuolisempia kuin ajattelemmekaan, ja meillä on paljon luultua enemmän yhteistä muiden maiden asukkaiden kanssa.

The DNA Journey
The DNA Journey: Aurelie
Olen siis muslimijuutalainen
Waj
Maailmasta katoaisivat ääriajattelun kaltaiset ilmiöt, jos ihmiset tuntisivat perimänsä tällä tavoin
Aurelie
The DNA Journey: Karen
The DNA Journey: Ellaha
Tavallaan olemme kaikki sukulaisia
Brad
The DNA Journey: Yanina
The DNA Journey: Carlos

Matkustamisen arvo

Uskomme, että matkustaminen voi parantaa maailmaa, emmekä ole yksin.

Teetimme riippumattoman tutkimuksen, johon osallistui 7292 ihmistä 18 maasta. Tutkimuksesta kävi ilmi, että matkustamisen ja luottamuksen välillä on selvä yhteys. Mitä enemmän ihmiset matkustavat, sitä enemmän he luottavat muihin ihmisiin ja muiden uskontojen ja kansallisuuksien edustajiin.

61 prosenttia

ihmisistä uskoo, että maailmassa olisi vähemmän suvaitsemattomuutta, jos ihmiset matkustaisivat enemmän

76 prosenttia

sanoo, että matkustaminen on muuttanut heidän asennettaan erilaisuutta ja monimuotoisuutta kohtaan entistä positiivisemmaksi

75 prosenttia

sanoo, että matkustaminen on muuttanut heidän mielipidettään entistä positiivisemmaksi ihmisistä niissä maissa, joissa he ovat vierailleet

Viisi tapaa avartaa maailmaa

Voit suhtautua näihin vinkkeihin inspiraationa, haasteina tai sääntöinä. Muista kuitenkin se, että maailma on avoinna niille, joiden mieli on avoin.

Feedback
Cookies
momondo.fi käyttää evästeitä
Lue lisää