Halvat lennot Hong Kongiin Hongkong

Temppeleitä, markkinoita ja hohtavia pilvenpiirtäjiä
Lennot Hong Kongiin alkaen
  • 360 EUR per henkilö
  • Lennot Helsingistä alkaen 370 EUR
  • Lennot Pietarista alkaen 400 EUR

Tietoa Hong Kongista

.

Hong Kong on epätodennäköinen yhdistelmä karua vanhaa Kiinaa ja säihkyviä länsimaisia pilvenpiirtäjiä. Ensimmäinen asia jonka kaupunkiin saapuva vierailija näkee on Hong Kongin saarelle eli Hong Kong Centraliin keskittynyt pilvenpiirtäjien metsä. Korkeita rakennuksia voi katsella alaspäin, jos kipuaa Victoria Peakille: näköala on huimaava. Länsimaisia vaikutteita näkyy keskustassa kaikkialla: liikemiehet kiirehtivät sinne ja tänne, ja kadut on nimetty brittiaristokraattien mukaan. Dim sum -ravintoloiden ja katumarkkinoiden paljous kuitenkin kertoo, että perinteistäkin pidetään täällä kiinni. Star Ferry -lautalla pääsee ylittämään Victoria Harbourin ja seilaamaan Hong Kongin niemimaa-alueille, joilla sijaitsevat uudet nähtävyydet kuten kulttuurikeskus ja avaruusmuseo. Luksukseen ja säihkeeseen kyllästyneet löytävät paikallisväriä Chungking Mansions -alueelta, joka on kauppojen ja hostellien sokkelo. Suitsukkeen tuoksua pölläytteleviä temppeleitä on joka puolella. Tämä on todellista Kiinaa.

Noin kolme neljäsosaa Hong Kongista on puistoista, metsistä, kummuista ja rannikosta koostuvaa maaseutua.

Vuonna 1888 liikennöinnin aloittanut Peak Tram on Aasian vanhin raitiovaunulinja. Se on myös yksi maailman vanhimmista ja jyrkimmistä raitioteistä.

Hong Kong - millainen sää on marraskuussa?

  • Lämpötila 19-26 °C
  • Sateettomia päiviä 21-
  • Keskimääräinen sademäärä 24 mm
  • Lumisadepäiviä 0

Väestötiedot

  • Asukasmäärä 7,1M
  • Paikallinen aika :
  • Valuutta Hong Kong Dollars

Upeat hotellit Hong Kongissa

Mahtavia paikkoja Hong Kongissa

Hong Kongiin matkustavat ihmiset tykkäävät lentää myös...

Tietoa Hong Kongista

Hongkongin cooleimmat kaupunginosat ovat jääneet kiiltävien pilvenpiirtäjien varjoon, mutta kasvattavat vetovoimaansa koko ajan.

Ensivaikutelma Hongkongista on hämmentävä. Ei ole ihme, jos tunnet olevasi eksyksissä Centralin pilvenpiirtäjien ja väentungoksen keskellä – puhumattakaan siitä, että lähtisit yrittämään sisäänpääsyä vain jäsenille varattuihin privaattiklubeihin tai tähtitieteellisen kalliisiin ravintoloihin...

Mutta kun olet toipunut ensihämmennyksestä, silmiesi eteen avautuu myös toisenlainen Hongkong: ainutlaatuisista osasista rakentunut, yllättävän rento ja viehättävä kaupunki.

Käväise vaikkapa pienellä Kowloonin niemellä, joka yhdistää Hongkongin manner-Kiinaan. Sieltä löytyvät Mongkokin eloisat torit, joiden merkkituotejäljitelmät ja perinteiset ennustajat ovat houkutelleet ostajia jo vuosikausia. Nykyään kävijöihin vetoavat myös Tsim Sha Tsuin huippuhienostuneiden hotellien baarit. Jos varasi eivät riitä Ritz-Carltonin pompöösiin Ozone-loungeen, suuntaa kulkusi paikallisten suosimaan Cocky Bariin. 18. kerroksessa sijaitseva baari on kieltämättä sata kerrosta Ozonea alempana, mutta näkymät ovat silti yhtä huumaavia kuin paikan cocktailit.

Jos pysyttelet mieluummin maan pinnalla, sinun kannattaa tutustua viehättävään Sohoon. Monet galleriat ja pikkuputiikit ovat tosin muuttaneet sieltä lännemmäksi nopeasti keskiluokkaistuvaan Sheung Waniin, jossa pikkuruiset parturiliikkeet muuttuvat yön tunteina intiimeiksi jazz-kuppiloiksi. Underground-klubien ja -baarien seassa on perinteisiä antiikkikauppoja ja kuivatun kalan kauppaajia, jotka luovat alueelle omanlaisensa tunnelman – ja tuoksun.

Rähjäistä charmia on tarjolla neonvalojen täplittämässä Wanchaissa, jossa hostess-klubit ja halvat elektroniikkaliikkeet kilpailevat rahoistasi. Jos kaipaat hienostuneempaa ajanvietettä, voit kokeilla vedonlyöntiä Happy Valleyn laukkaradalla tai katsella venekansaa Aberdeenin kelluvista ravintoloista käsin.

Kaikesta vilskeestään huolimatta Hongkong on erittäin turvallinen ja ystävällinen kaupunki. Pakkaa mukaan hyvät kengät ja kunnollinen kartta ja lähde löytöretkelle! Kuka tietää, minne kantopopin sävelet tai haudutetun naudanrinnan tuoksut sinut johtavat...

Valitettavasti tämä tieto on saatavilla vain englanniksi

Feedback
Cookies
momondo.fi käyttää evästeitä
Lue lisää