Hotellit Kauhajoki: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 8 hotellille kohteessa Kauhajoki, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Kauhajoki

Löydä hyvä ja halpa hotelli Kauhajoki työ- tai lomamatkalle


Kauhajoki matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Kauhajoki

Miten löytää hyvä hotelli Kauhajoella?

Hintataso Kauhajoella on varsin kohtuullinen. Keskustassa sijaitseva Kauhajoen Krouvi on melko edullinen hotelli: yhden hengen huoneen saa alle sadalla eurolla ja kahden hengen huoneen hieman yli sadalla eurolla. Hintaan vaikuttaa se, majoittuuko arkena vai viikonloppuna. Lisävuoteen saa lisämaksusta. Hotellissa voi majoittua myös hieman hinnakkaammassa minisviitissä. Huoneiden hintaan sisältyy aamiainen. Hintoihin ja saatavuuteen vaikuttavat sesongit ja tapahtumat. Erityisesti juhannuksena järjestettävä Nummirock on todella suosittu tapahtuma, joka kerää kaupunkiin ihmisiä ympäri Suomen. Jos olet suuntaamassa Kauhajoelle isompien tapahtumien aikaan, kannattaa hotellivaraus tehdä hyvissä ajoin. Omia tarpeita parhaiten vastaavat hotellit Kauhajoella löytyvät kätevimmin momondon hotellityökalulla.

Miten viettää edullinen loma Kauhajoella?

Suhteellisen halvat hotellit Kauhajoella mahdollistavat sen, että kaupungissa voi lomailla edullisesti. Majoituskustannukset vievät yleensä suurimman osan lomabudjetista. Lomamatkaan ei tarvitse muutoinkaan käyttää runsaasti rahaa, sillä esimerkiksi ruoasta ja juomasta pääsee nauttimaan huomattavasti halvemmalla kuin isoimmissa kaupungeissa. Kauhajoen luontomaisemista ja museoista pääsee nauttimaan ilmaiseksi tai pienellä maksulla.

Liikkuminen Kauhajoella

Kauhajoki on alueeltaan sangen laaja, eikä siellä ole varsinaista julkista liikennettä. Liikkuminen Kauhajoella onnistuukin parhaiten omalla autolla tai taksilla. Hotellit Kauhajoella sijaitsevat keskustassa, jossa pääsee liikkumaan kätevästi kävellen. Keskustassa sijaitsevat kaikki tarvittavat palvelut ja esimerkiksi ravintolat, joten autolla ei välttämättä tarvitse lähteä minnekään.

Pysäköinti Kauhajoella

Kauhajoella ei tarvitse käyttää aikaa eikä energia pysäköinnin kanssa, saati jonottaa liikenneruuhkissa. Tämä onkin todellista luksusta isommista kaupungeista tuleville matkailijoille. Kauhajoen hotellit tarjoavat ilmaisen pysäköinnin asiakkailleen ja parkkipaikka löytyy hyvin myös keskustasta.

Mitä tehdä Kauhajoella lasten kanssa?

Kauhajoki on hyvä matkailukohde myös lapsiperheelle. Kauhajoen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin voi osallistua erinomaisesti myös lasten kanssa. Voitte esimerkiksi samoilla Lauhanvuoren ja Kauhanevan kansallispuistoissa. Kaupungissa on kotiseutumuseo sekä luontonähtävyyksinä Katikankanjoni-luonnonmuodostuma sekä Lapinkaivo, jääkautisen jääkerroksen siirtymisen seurauksena syntynyt vesikuopanne. Erityisesti kaupunkilaislapset nauttivat varmasti näistä luonnonihmeistä. Myös hotellit Kauhajoella huomioivat lapsiperheet, esimerkiksi Kauhajoen Krouvin ravintolasta löytyy ruokaa myös perheen pienempien makuun.


Missä majoittua Kauhajoki

Kauhajoki on noin 14 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Majoitus Kauhajoella onnistuu idyllisisissä ja rauhallisissa luonnonmaisemissa, esimerkiksi Ahmalammen mökkikylässä tai huoneistossa Suvannonrannan Majoituksessa. Yksi varteenotettava vaihtoehto on neljän kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Simon tupa. Maalaistaloa ympäröi puutarha ja majoituspaikassa on sauna. Varsinaiset hotellit Kauhajoella sijaitsevat keskustassa tai lähellä keskustaa ja ne ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat majoittua lähelle palveluita ja aktiviteettimahdollisuuksia. Keskustassa sijaitsee esimerkiksi Kauhajoen Krouvi, jossa toimii hotelli, ravintola ja yökerho. Se on kaupungin suosituin tapahtumapaikka, joka kerää yhteen sekä paikallisia että lähialueen ihmisiä. Jos haluat olla siellä missä tapahtuu, kannattaa tehdä hotellivaraus Krouvista. Hotellissa on 34 huonetta, jotka sijaitsevat erillisessä siipirakennuksessa, ja kaikkiin huoneisiin on oma sisäänkäynti ulkoa. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu oma sauna. Kauhajoen Krouvin ravintolassa voi nauttia maittavasta lähiruuasta. Yökerho on yli tuhannen neliömetrin kokoinen ja sinne mahtuu 600 asiakasta. Musiikista vastaa Dj tai vierailevat tähdet. Lähellä keskustaa voi yöpyä myös Helmin Kortteerin majoitusyksikössä, jossa osasta huoneita on keittiö.


Lue lisää nähtävyyksistä: Kauhajoki

Kauhajoella pääsee nauttimaan kauniista luonnosta ja sen tarjoamista aktiviteeteista. Kaupungissa sijaitsee kaksi kansallispuistoa sekä useita Natura 2000 -alueita. Kauhajoella voi tutustua myös kaupungin muistomerkkeihin sekä vierailla kotiseutumuseossa. Kauhajoki on suosittu kohde frisbeegolfin harrastajille, sillä sieltä löytyy kaksi rataa. Hyvän ruuan ystävien kannattaa suunnata Kauhajoelle vuosittaisten Ruokamessujen aikaan. Hämes-Havusen talonpoikaiskartanossa pidettävillä messuilla pääsee maistelemaan herkkuja ja ostamaan niitä myös kotiin vietäväksi. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi Kauhajoen Krouvin lähiruokaa tarjoileva ravintola. Lounaalla on tarjolla kolme eri vaihtoehtoa ja iltaisin ruokaa pääsee tilaamaan à la carte -listalta. Rock-kansan yksi koko vuoden odotetuimmista tapahtumista on juhannuksena Kauhajoella järjestettävä Nummirock. Festarit pidetään Nummijärven kylässä ja ne ovat must-juttu erityisesti kaikille raskaamman rockin ystäville. Nummirockin lavalla on nähty vuosien aikana lähes kaikki kovimmat kotimaiset ja ulkomaiset metallibändit, esimerkiksi Iron Maiden, Pantera, Slayer sekä Motörhead. Musiikista pääsee nauttimaan Kauhajoella muulloinkin: keskustassa sijaitsevassa Kauhajoen Krouvin yökerhossa soitetaan poppia, rockia ja uusimpia listahittejä. Yökerhossa vierailee aika ajoin myös suomalaisia artisteja eri musiikkigenreistä. Yökerho on auki viikonloppuna, aina pikkutunneille asti.


Kauhajoki matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Kauhajoki?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Kauhajoki on heidän yleisin vaihtoehtonsa 1 yö yöpyminen.