Hotellit Alavus: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 10 hotellille kohteessa Alavus, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Alavus

Löydä hyvä ja halpa hotelli Alavus työ- tai lomamatkalle


Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Alavus?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Alavus
Matalasesonki
marraskuu
Huippusesonki
elokuu

edullisin kuukausi yöpyä

8 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

8 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
87 € - 102 €

Alavus matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Alavus

Miten löytää hyvä hotelli Alavudella?

Alavuden hotellit sopivat myös kohtuuhintaista majoitusta etsiville, sillä hintataso Alavudella ei ole erityisen kallis. Esimerkiksi keskustassa sijaitsevassa Hotelli-Ravintola Alavus 66:ssa kahden hengen huoneen hinta on sen tasosta riippuen hieman alle tai päälle sadan euron per yö. Lisävuoteen saa lisämaksusta sekä lapsille että aikuisille. Yöpyminen onnistuu samaan hintatasoon myös Tuurin Hotelli OnnenTähdessä, jos tyytyy hotellin tavallisiin huoneisiin. Sviittien hinnat liikkuvat kahden- ja kolmensadan euron molemmin puolin. Kannattaa huomioida, että Kyläkaupalla järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, jotka vetävät suuria määriä ihmisiä kylään ja kaupunkiin. Tämä vaikuttaa hotellien hintoihin ja saatavuuteen. Tee siis hotellivaraus mahdollisimman ajoissa. Edullinen hotelli löytyy parhaiten momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Miten viettää edullinen loma Alavudella?

Alavuden loman hinnassa säästät parhaiten valitsemalla mahdollisimman edullisen majoituksen. Halvat hotellit Alavudella löytyvät momondon vertailutyökalulla, mutta kannattaa pitää mielessä muutkin majoitusvaihtoehdot, kuten leirintäalue ja mökkimajoitus. Edullisia ruokapaikkoja on sekä Alavuden keskustassa että Tuurin kylässä, ja monet kaupungin lomailijoille sopivista puuhista ovat joko ilmaisia tai erittäin kohtuuhintaisia. Alavuden kauniista maisemista nauttiminen ja esimerkiksi luonnossa samoilu tai hiihtäminen ovat täysin ilmaista – mutta sitäkin rentouttavampaa – puuhaa. Kyläkaupalla pääsee shoppailun lisäksi nauttimaan erilaisista ilmaisista aktiviteeteista ja monet kaupan järjestämistä tapahtumista ovat maksuttomia. Lisätietoa löydät netistä, Kyläkaupan kotisivuilta.

Liikkuminen Alavudella

Jos haluaa liikkua Alavuden kaupungin sisällä, kannattaa Alavudelle tulla mahdollisuuksien mukaan omalla autolla. Taksi on toki myös yksi vaihtoehto, esimerkiksi niille, jotka tulevat Tuurin matkalle linja-autolla isommalla porukalla.

Pysäköinti Alavudella

Hotellit Alavudella tarjoavat ilmaisen pysäköinnin asiakkailleen. Ilmainen pysäköinti on mahdollista myös keskustassa, josta parkkipaikka löytyy ilahduttavan helposti.

Mitä tehdä Alavudella lasten kanssa?

Alavuden luontoaktiviteeteista pääsee nauttimaan myös lasten kanssa. Monet hotellit Alavudella ovat huomioineet erityisesti lapsiperheet. Tuurissa pääsee minigolfaamaan ja Kyläkaupan tapahtuma-alueella on Alavuden kaupungin ylläpitämä skeittipuisto. Kyläkaupalla on myös Muumipuisto sekä Aku Park. Muumipuisto on kaikille avoin ja maksuton leikkipuisto. Aku Parkissa on seikkailurata 3–10-vuotiaille. Se sisältää kiipeilyseinän, liukumäen, trampoliinin ja pallomeren. Aku Park sopii erinomaisesti myös perheen isommille jäsenille: siellä pääsee pelaamaan ilmaiseksi klassikkovideopelejä. Kesäkaudella Kyläkaupalla on Miljoonativoli, jonne ei myöskään ole sisäänpääsymaksua.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Alavus

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Alavus
Hotelli-Ravintola Alavus 66

Hotelli-Ravintola Alavus 66

73 €

Katso hotellitarjouksia


Missä majoittua Alavus

Alavus on noin 12 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Siellä on kaiken kaikkiaan 60 järveä ja rantaviivaa yli 320 kilometrin edestä. Kauniista maisemista ja luonnosta pääsee nauttimaan ympäri vuoden. Tuurin kauppakylä ja Suomen suurin matkailunähtävyys Kyläkauppa Keskinen ovat monille yksi Alavuden loman ehdottomista vierailukohteista. Majoitus Alavudella, Tuurin kylässä onnistuu karavaanarialueella, lomakylässä, maatilamajoituksessa sekä Hotelli OnnenTähdessä, joka sijaitsee yhdessä Tuurin Kyläkaupan Ruokapuodin kanssa kullanhohtoisessa linnassa. Luksuksesta pääsee nauttimaan huoneissa, joihin sisältyvät uniikit huonekalut ja kristallikruunut. Osassa huoneita on parveke, huonekohtaisesti kudotut villamatot sekä silkkitapetit. Alavuden keskustassa voi yöpyä Hotelli-Ravintola Alavus 66:ssa. Mamman majoitus sijaitsee puolestaan noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Huoneessa on oma keittiö, jossa pääsee kokkailemaan haluamaansa ruokaa. Jos ei halua käyttää lomallaan aikaa ruoanlaittoon, Hotelli-Ravintola Alavus 66 sisältää nimensä mukaisesti myös ravintolan ja ruokapaikkoja on runsaasti myös Tuurissa. Jos hotellit Alavudella kuulostavat liian urbaanilta vaihtoehdolta, kuuden kilometrin päässä keskustasta pääsee majoittumaan hirsimökeissä, joihin sisältyy myös terassi. Mökki on oiva valinta myös kaikille niille, jotka haluavat nauttia luonnonrauhasta ja kauneudesta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Alavus

Alavudella pääsee nauttimaan luonnosta ja luontoaktiviteeteista ympäri vuoden. Kulttuurin ystävien kannattaa tutustua Taidekeskus Harriin, joka sijaitsee lähellä rantaa aivan keskustan kupeessa. Siellä on sekä pysyviä että vaihtuvia näyttelyitä, ja mahdollisuus tutustua esimerkiksi Arabian maitokannukokoelmaan sekä Toivo Kuula -huoneeseen. Alavudelta löytyy useampiakin ravintoloita. Keskustassa, Hotelli-Ravintola Alavus 66:ssa, on lounasbuffetti sekä à la carte -lista, jossa on huomioitu myös perheen pienimmät. Hotellissa järjestetään ajoittain myös erilaisia tapahtumia. Tanssi- ja tapahtumailtoina ravintolassa pääsee joraamaan aina pikkutunneille asti. Tuurin Kyläkaupasta löytyy useita ruokapaikkoja. Kyläkauppa on yksi shoppailijoiden suosikkikohteista, mutta siellä pääsee ostosten teon lisäksi viettämään aikaa myös esimerkiksi minigolfin parissa, köysiseikkailupuistossa ja karting-radalla. Erilaisia tapahtumia järjestetään ympäri vuoden jos jonkinlaiseen makuun. Kannattaa tsekata tapahtumakalenterista, mitä tänä vuonna on luvassa. Vaihtuvien tapahtumien lisäksi jo vakiintunut kesätapahtuma on Miljoona Rock, joka pidetään Kyläkaupan pysäköintialueella. Siellä on nähty vuosien varrella todella kovia nimiä aina kotimaisista ulkomaisiin artisteihin ja kokoonpanoihin. Miljoona Rockin lavalla on nähty muun muassa Billy Idol, Scorpions, HIM, Lordi ja Kim Wilde.


Alavus matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Alavus?

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Alavus yhteensä 1 yö.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Alavus?

marraskuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Alavus voivat olla jopa 7 € % edullisempia kuin sesonkina.