#myworldmomondo

Jaa suosikkipaikkasi maailmassa – koko maailmalle

Jaa maailmasi

Meillä jokaisella on suosikkipaikka tässä maailmassa. Paikka, joka hypnotisoi meidät. Se voi olla omassa naapurustossa tai toisella puolella maailmaa: jokin siinä vetoaa. Jaa se tunne. Jaa suosikkipaikkasi.

Jaa Instagramissa kuva tai video suosikkipaikastasi hashtagilla #myworldmomondo - saatamme valita sen jaettavaksi seuraajillemme inspiroidaksemme kaikkia avaamaan maailmansa.

Jaa lisää!

Olemme saaneet uskomattoman kauniita kuvia ja videoita suosikkipaikoista ympäri maailman, ja haluamme ehdottomasti nähdä lisää!

Lue kilpailun ehdot

4 hyödyllistä vinkkiä

Pyri vangitsemaan jotakin todella autenttista ja värikästä, jotakin joukosta erottuvaa.

Ei ole väliä onko se vanha vai uusi, älypuhelin vai hieno kamera

Saa ihmiset toivomaan, että he olisivat juuri siellä, juuri nyt

Yritä ikuistaa paikallisia tai matkailijoita suosikkipaikassasi

Pidä kamera vakaana - jätä toiminta kameran eteen

Inspiroidu

Tutustu suosikkikuviimme ja -videoihimme ympäri maailman ja löydä inspiraatiota

Let's Open Our World

Welcome to My World on osa Let's Open Our World -liikettä, joka kutsuu rajojen ylittämiseen, erilaisuuksiemme hyväksymiseen ja maailmamme avaamiseen.

momondon, maksuttoman ja riippumattoman matkahakusivun, perustamisperiaate oli, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus matkustaa, tavata ihmisiä ja tutustua muihin kulttuureihin ja uskontoihin. Matkustaminen tekee ihmisistä suvaitsevaisempia ja avarakatseisempia, koska kun koet jotakin erilaista, alat myös nähdä asioita eri tavalla.

Lue lisää siitä, miten voimme avartaa maailmaamme yhdessä osoitteessa letsopenourworld.ro ja tapaa muita samanhenkisiä matkailijoita facebookissa.

Feedback
Cookies
momondo.fi käyttää evästeitä
Lue lisää