Ansaitse korkeita komissioita momondon Affiliate-kumppanuusohjelmassa

momondon kumppanina autat asiakkaitasi löytämään edullisia lentoja nopeasti ja helposti, ja samalla ansaitset itse rahaa!

Kumppanuuden edut

  • 65% komissio – yksi alan korkeimmista palkkioista. Ansaitset 65% momondon kumppaneiltaan (lentoyhtiöt, budjettilentoyhtiöt tai verkkomatkatoimistot) saamasta komissiosta jokaisesta ostokseen johtaneesta klikkauksesta sivustoltasi.
  • Tulet yhdistetyksi vahvaan, vakiintuneeseen ja tunnettuun brändiin, jonka maailmanlaajuinen kasvu on nopeaa. Arvioimme vuosittaisen kasvumme olevan vähintään 100 %. Huomaathan, että kumppanuusohjelmamme koskee tällä hetkellä ainoastaan lentohakutuotettamme.
  • Saatte käyttöösi ainutlaatuista markkinointimateriaalia, joka lisää sivustosi käytettävyyttä ja auttaa asiakkaitasi löytämään verkon parhaat lennot.
  • Liittyminen on täysin ilmaista ja vaivatonta.

Onko sivustosi sopiva?

momondo on avoin yhteistyölle kaikkien julkaisijoiden kanssa, mutta yleensä parhaaseen tulokseen yltävät matkailuun, lomailuun tai matkakohteisiin keskittyvät sivustot. Toivotamme tervetulleeksi niin pienten, itsenäisten blogien kuin suurten ja vakiintuneiden matkailusivustojenkin kumppanuushakemukset.

Alkuun vain 5 minuutissa!

Nyt kun olemme saaneet huomiosi, on aika aloittaa. Käy läpi nämä kolme helppoa vaihetta liittyäksesi ohjelmaamme, se vie vain muutaman minuutin:

  • Liity ohjelmaamme affiliate-kumppanimme kautta.
  • Valitsemasi affiliate-kumppanin sivulta pääset lisäämään momondon mainosmateriaaleja verkkosivullesi.
  • Ansaitse rahaa joka kerta, kun käyttäjä ohjautuu sivustoltasi jollekin momondon kumppanisivustolle ja tekee ostoksen!

Liity affiliate-kumppanimme kautta:

Webgains
TradeTracker
Awin

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Sähköposti: affiliate@momondo.com

Feedback
Cookies
momondo.fi käyttää evästeitä
Lue lisää