Autonvuokraus Italia Veneto Venetsia Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä

Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä vuokra-autoista

ke 15.12.
Keskipäivä
la 18.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Ford Ka

16 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Hyundai Accent

22 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Jeep Wrangler

18 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Fiat Panda

17 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Ford Focus

22 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Fiesta

16 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Volkswagen Golf

35 €/päivä
Pieni

7. suosituin

Mercedes-Benz A-Class

28 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Audi A3

35 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Ford Escape

131 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Citroen Grand C4 Picasso

88 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Mercedes-Benz V-Class

193 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Jeep Renegade

80 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
goldcar

Goldcar Rental SP

Aeroporto di Treviso, Via Noalese, 63/E, 31100

Arviopisteet 9,3/10 3 arvostelujen perusteella

Ford Ka 2 €/pvä
Jeep Wrangler 3 €/pvä
Ford Focus 6 €/pvä
budget

Budget

Aeroporto Canova, 31100

Arviopisteet 9/10 4 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 9 €/pvä
Audi A3 16 €/pvä
Mercedes-Benz A-Class 19 €/pvä
enterprise

Enterprise

Aeroporto A Canova, Via Noalese, 63 E, 31100

Arviopisteet 7,2/10 1 arvostelu perusteella

Fiat Panda 10 €/pvä
Volkswagen Golf 18 €/pvä
sicilybycar

SICILY BY CAR

Aeroporto Di Treviso Sant Angelo, 31100

Arviopisteet 5,9/10 2 arvostelujen perusteella

Ford Ka 4 €/pvä
Hyundai Accent 5 €/pvä
Audi A3 6 €/pvä
Ford Focus 8 €/pvä
Jeep Renegade 80 €/pvä
avis

Avis

Aeroporto Canova, 31100

Arviopisteet 5,6/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 10 €/pvä
Fiat Panda 12 €/pvä
Citroen Grand C4 Picasso 52 €/pvä
firefly

Firefly

Via Noalese 63, 31100

Arviopisteet 5,6/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 4 €/pvä
Ford Focus 7 €/pvä
thrifty

Thrifty

Via Noalese 63, 31100

Arviopisteet 5,2/10 2 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 8 €/pvä
Ford Focus 13 €/pvä
Audi A3 14 €/pvä

Kuinka päästä Venetsia Treviso A Canovalta vuokra-autokeskukseen?

Autonvuokraus Venetsia Treviso A Canovalta on erittäin helppoa, sillä lentokenttä on pieni ja kompakti. Useat kansainväliset autovuokraamot tarjoavat palveluitaan Trevison kentällä, joten valinnan varaa riittää. Autonvuokraus kannattaakin hoitaa etukäteen, niin voit tehdä vertailun rauhassa kotona ja löytää halvat vuokra-autot kuluttamatta siihen loma-aikaasi. Löydät autovuokraamot heti lentokentän yhteydestä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kulkuvälineistä – voit vain astella matkatavaroidesi kanssa noutamaan vuokra-autosi. Noutopisteet sijaitsevat parkkialueella, ihan saapuvien lentojen terminaalin läheisyydessä. Sinun on helppo löytää perille opasteita seuraamalla. Ennen auton noutamista parkkialueelta sinun tulee kuitenkin pysähtyä valitsemasi autovuokraamon toimistolle. Huomaathan, että sinun tulee poiketa toimistolle siinäkin tapauksessa, että olet varannut auton etukäteen. Autovuokraamojen toimistot löytyvät heti saapuvien lentojen terminaalista ensimmäisestä kerroksesta, joten tämä ei tee ylimääräisiä mutkia matkaan.

Kuinka palautan vuokra-autoni Venetsia Treviso A Canovalle?

Kun on auton palautuksen aika, voit ajaa suoraan takaisin samaan autonvuokrauskeskukseen, mistä vuokra-auto noudettiinkin tai sopia erikseen palautuspaikasta – tämä vaihtelee hieman yritysten välillä. Yleensä vuokra-autot tulee palauttaa tankki täynnä, eli kurvaa huoltoaseman kautta. Mikäli palautat auton tyhjällä tankilla, luottokorttivaraukselta veloitetaan normaalisti tankkauksen hinta sekä pieni lisämaksu. Palautuspisteillä sinua odottaa vuokraamoiden henkilökuntaa, joka ottaa vuokra-auton vastaan ja tarkistaa samalla sen kunnon. Muista tarkistaa ennen auton palauttamista, ettei sinulta jää henkilökohtaisia tavaroita autoon. Huomaa myös, että monet Venetsia Treviso A Canovan autovuokraamoista sulkevat ovensa yön ajaksi, joten mahdollisista myöhäisillan, yön tai aikaisen aamun palautuksista tulee sopia erikseen. Koska autonvuokrauskeskus sijaitsee ihan kentän tuntumassa, voit siirtyä helposti omien aikataulujesi mukaisesti lähtöporteille auton palautuksen jälkeen.


Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraamiseen Venetsia Treviso A Canovalta?

Kun haluat vuokrata auton Italiassa, sinun on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin, että tarvittavat asiakirjat ovat voimassa. Tulet tarvitsemaan autonvuokrauksen yhteydessä virallista henkilötodistusta, minkä lisäksi sinun täytyy esittää ajokortti todistamaan ajo-oikeutesi. Voit merkitä autolle useamman kuskin, mutta tämä on lisämaksullinen palvelu, ja kaikilta kuskeilta vaaditaan henkilöllisyystodistus sekä ajokortti. Huomaa myös, että Italiassa 18-vuotiaat saavat ajaa autolla, mutta autovuokraamoilla voi olla omia ikärajoituksia. Usein alle 21-vuotiaat tai alle 26-vuotiaat kuskit joutuvat maksamaan pienen lisämaksun, sillä tilastojen valossa nuoret kuskit ovat riskialttiimpia vanhempiin kuskeihin verrattuna. Käytännöt kannattaa tarkistaa vuokraamokohtaisesti. Henkilötodistuksen ja ajokortin lisäksi sinulla tulee olla luottokortti, jolta tehdään katevaraus ennen auton luovutusta. Varaussumma palautetaan sinulle takaisin, kun olet palauttanut auton ja se on todettu vahingoittumattomaksi. Monet autovuokraamot eivät hyväksy prepaid-luottokortteja, eli myös tämä on syytä varmistaa etukäteen.

Mitä palveluja Venetsia Treviso A Canovan autovuokraamot tarjoavat?

Venetsia Treviso a Canova on Venetsian kentistä pienempi, mutta sen palvelut ovat silti kattavat. Matkailijat voivat käyttää lentokentän tai vuokraamoiden maksutonta wifi-verkkoa, ja autonvuokraus onnistuu liikuntarajoitteisten kanssa kulkiessa, sillä välimatkat ovat lyhyitä ja väylät ovat pääosin täysin esteettömät. Jos matkustat lapsien kanssa, vuokra-auto on mahdollista varustaa turvaistuimella. Voit tiedustella vuokraamoilta muistakin lisäpalveluista. Voit hankkia Trevison kentän autovuokraamoista vakuutuksen, joka kattaa kustannukset, jos vuokra-auto vahingoittuu käyttösi aikana. Muista, että normaalisti oma autovakuutuksesi ei kata autovuokrausta. Osa kentän yrityksistä tarjoaa myös ympäri vuorokauden toimivaa tukea tienpäällä oleville matkaajille. Joskus autonvuokraustarjoukset saattavat pitää jo valmiina sisällään erilaisia ylimääräisiä palveluja, joten niitä kannattaa vertailla momondon hakukoneella. Ota huomioon, että palvelut eivät ole tarjolla ympäri vuorokauden – mahdollisista poikkeuksista on aina sovittava erikseen vuokraamon kanssa.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Treviso A. Canova lentokenttä?

SICILY BY CAR, Goldcar Rental SP ja Firefly suosituimmat 30 vuokraamoista, jotka sijaitsevat kentällä Treviso A. Canova lentokenttä. SICILY BY CAR osoite on Aeroporto Di Treviso Sant Angelo. Goldcar Rental SP osoite on Aeroporto di Treviso, Via Noalese, 63/E. Firefly osoite on Via Noalese 63.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Treviso A. Canova lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Treviso A. Canova lentokenttä on Mini. Kuluneen vuoden aikana 39 % momondon käyttäjistä etsivät Mini autoja vuokrattavaksi kentällä Treviso A. Canova lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Mini autoja tällä lentokentällä, on SICILY BY CAR ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 10 €/pvä. Jos teet päätöstä Mini autojen välillä kentällä Treviso A. Canova lentokenttä, ota huomioon Ford Ka tai Fiat Panda - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Treviso A. Canova lentokenttä?

Halvin vuokra-auto kentällä Treviso A. Canova lentokenttä on vuokraamolta Goldcar Rental SP löytyvä Ford Ka, ja sen keskimääräinen hinta on 14 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Ford Ka vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 8 €/pvä vuokraamolta Goldcar Rental SP. Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Treviso A. Canova lentokenttä?

Saapumispäiväsi on paras aika vuokrata auto kentältä Treviso A. Canova lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 14 € per päivä, kun varaat samana päivänä. 27 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Treviso A. Canova lentokenttä, ja vastaavasti 24 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden marraskuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 13 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Treviso A. Canova lentokenttä?

Perustuen 3 arvosteluihin ja keskimääräisin arviopisteisin 9,3, Goldcar Rental SP on suosituin autovuokraamo kentällä Treviso A. Canova lentokenttä. 12 % käyttäjistämme päätti varata halvan vuokra-auton vuokraamosta Goldcar Rental SP kuluneen vuoden aikana. Halpaa autonvuokrausta on myös saatavilla vuokraamoistaBudget sekä Enterprise, joista molemmat ovat kentänTreviso A. Canova lentokenttä hyvämaineisia vuokra-autoyrityksiä. 4 arvostelijaa antoi vuokraamolle Budget asiakasarviopisteitä keskimäärin 9, kun taas 1 arvostelija antoi vuokraamolle Enterprise asiakasarviopisteitä keskimäärin 7,2.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Treviso A. Canova lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Treviso A. Canova lentokenttä maksaa keskimäärin 23 €/pvä. 175 € on tällä hetkellä keskimääräinen vuokra-auton hinta yhden viikon ajaksi. Autonvuokraus kentältä Treviso A. Canova lentokenttä kuukaudeksi maksaa keskimäärin 491 €. Pidä mielessä, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä autovuokraamosta vuokraat auton, ja mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä?

Hyundai Accent ja Ford Ka automallit lentokentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat lentokentällä Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 22 €/päivä ja alhaisimmillaan 4 €/päivä. Ford Ka vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 16 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 2 €/pvä.


Autonvuokraus Italia Veneto Venetsia Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00