Autonvuokraus Ruotsi Tukholma Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä

Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

su 12.12.
Keskipäivä
ke 15.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Fiat 500

35 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

37 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Hyundai Accent

42 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Chevrolet Spark

38 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Mercedes-Benz A-Class

50 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Ka

37 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Volkswagen Golf

48 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Ford Focus

38 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Skoda Octavia Combi

41 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

BMW 1 Series

44 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Skoda Octavia Combi

52 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Mercedes-Benz C-Class

85 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
budget

Budget

Divisionsvagen 1, 611 92

Arviopisteet 10/10 2 arvostelujen perusteella

Ford Focus 18 €/pvä
Hyundai Accent 29 €/pvä
hertz

Hertz

Skavsta Airport, 611 92

Arviopisteet 8,4/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 16 €/pvä
Ford Focus 21 €/pvä
Skoda Octavia Combi 36 €/pvä
sixtrentacar

Sixt

General Schybergs Väg 22, 611 92

Arviopisteet 7,7/10 3 arvostelujen perusteella

Chevrolet Spark 20 €/pvä
Mercedes-Benz A-Class 24 €/pvä
BMW 1 Series 27 €/pvä
Hyundai Accent 31 €/pvä
Mercedes-Benz C-Class 35 €/pvä
thrifty

Thrifty

Nykoping Skavsta Airport, 611 92

Arviopisteet 7,6/10 1 arvostelu perusteella

Ford Focus 31 €/pvä
avis

Avis

Divisionsvagen 1, 611 92

Arviopisteet 7,2/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 32 €/pvä
Fiat 500 35 €/pvä
Volkswagen Golf 36 €/pvä

Kuinka päästä Tukholman Skavstan lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Tukholma Skavstan kenttä on pienikokoisempi kuin kaupungin Arlandan kenttä verrattuna, mutta sinun on silti helppo löytää sieltä vuokra-auto käyttöösi. Moni suuri autonvuokrausyritys toimii Skavstan kentällä, joten vertailu momondon hakukoneella kannattaa – ajoissa tehdyn varauksen avulla voit löytää halvat vuokra-autot helpommin. Lentokentällä on ainoastaan yksi terminaali, minkä ansiosta autovuokraamot löytyvät helposti, saavuitpa sitten mistä tahansa. Yritysten palvelutiskit ovat heti terminaalin tiloissa. Jos sinulla on hankaluuksia valitsemasi autovuokraamon löytämisessä, voit aina kysyä apua kentän infopisteeltä. Lyhyen palvelutiskillä vierailun jälkeen voit siirtyä hakemaan vuokra-autosi. Autojen noutoalueet ovat kävelymatkan etäisyydellä, joten et tarvitse siirtymiseen mitään kulkuvälineitä. Parkkialueet Skavstan kentän ympärillä ovat kuitenkin laajat, joten kysy valitsemaltasi vuokraamolta tarkemmat ohjeet, mistä kohtaa löydät juuri oikean noutoalueen.

Kuinka palautan vuokra-autoni Tukholman Skavstan lentokentällä?

Vuokra-auto palautetaan yleensä samaan paikkaan, mistä se haettiinkin Skavstan kentältä. Kuten edellä mainittua, kentän parkkialueet ovat suuria, joten nouto- ja palautusalueen tarkka sijainti on kuitenkin syytä tarkistaa etukäteen palvelutiskiltä. Lisämaksusta voit palauttaa auton myös jollekin toiselle pisteelle, mikäli valitsemallasi autovuokraamolla on useita toimistoja. Osa kentän vuokraamoista sallii palautukset ympäri vuorokauden, toiset taas ainoastaan toimiston aukioloaikoina. Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun vertailet, mitkä autonvuokraustarjoukset sopivat sinulle parhaiten. Jos palautat auton aukioloaikojen ulkopuolella, muista tarkistaa, mihin voit jättää avaimen. Yleensä vuokra-auto tulisi palauttaa täyteen tankattuna, mikäli siitä ei ole erikseen muuta sovittu. Muista myös ottaa kaikki henkilökohtaiset tavarasi mukaan vuokra-autosta ja tarkistaa, ettei autoon ole tullut vahinkoja käyttösi aikana.


Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Tukholman Skavstan lentokentältä?

Autonvuokraus Skavstan lentokentältä sujuu mutkattomasti, kun muistat tarkistaa ajoissa, että tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa. Sinun on hyvä huomioida, että vaikka et tarvitse välttämättä passia tai virallista henkilökorttia päästäksesi Ruotsiin, henkilöllisyystodistus tullaan kuitenkin pyytämään autonvuokrauksen yhteydessä. Tämän lisäksi tarvitset tietysti voimassa olevan ajokortin. Huomaa, että kortinhaltijalla tulee lähes aina olla vähintään yhden vuoden ajokokemus, minkä myötä 18-vuotias ei saa yleensä vuokrattua autoa Skavstan lentokentältä. Yrityksillä voi olla myös omia ikärajoja, joiden puitteissa nuorelta vuokraajalta saatetaan periä lisämaksu. Vuokraamoiden käytännöt vaihtelevat ikärajojen suhteen, joten tarkista ne etukäteen. Kannattaa ottaa aina mukaan myös sinulle lähetetty varausvahvistus joko tulostettuna tai sähköisessä muodossa. Kun haluat vuokrata auton, sinulla tulee olla lisäksi luottokortti, jolla on riittävästi katetta. Autovuokraamo tekee kortilta varauksen, jonka saat sitten myöhemmin takaisin, kun autonvuokraus on päättynyt ja auton kunto tarkistettu.

Mitä palveluja Tukholman Skavstan autovuokraamot tarjoavat?

Skavstan autovuokraamoiden palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden, sillä vaikka suurin osa yrityksistä sulkee ovensa yön ajaksi, autonvuokraus ja -palautus onnistuu sovittaessa myös tuolloin. Paikan päällä sinulla on käytössäsi autovuokraamoiden maksuttomat nettiyhteydet, ja löydät terminaalista myös kahviloita, joista napata purtavaa matkaan. Palvelutiskeille käynti on täysin esteetön, mutta mikäli seurueeseesi kuuluu liikuntarajoitteisia matkalaisia, kannattaa tarkistaa erikseen vielä kulku noutopisteelle. Vuokra-autot voidaan varustaa halutessasi esimerkiksi turvakaukaloilla ja -istuimilla, navigaattoreilla tai suksiboksilla. Ne on syytä varata etukäteen, sillä niitä saattaa olla vain tietty määrä saatavilla. Kätevimmin varmistat saatavuuden, kun kirjaat heti varauspyyntöön toivomasi lisävarustelun. Vuokrasopimukseen voidaan myös kirjata lisämaksusta toinen kuski. Muista lisäksi se, että oma autovakuutuksesi ei yleensä kata vuokra-auton käyttöä – kannattaakin tiedustella, millainen vakuutuskattavuus autoon kuuluu ja huomioida mahdolliset vakuutusten laajennukset.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Skavsta lentokenttä?

MABI, Sixt ja Hertz ovat vain muutama yhteensä 11 vuokraamosta , joiden autoja on saatavilla kentällä Skavsta lentokenttä. MABI sijaitsee osoitteessa Skavsta Airport Airport Service Location. Sixt sijaitsee osoitteessa General Schybergs Väg 22. Hertz sijaitsee osoitteessa Skavsta Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Skavsta lentokenttä?

37 % käyttäjistämme etsivät luokan Pienikokoinen autoja kentällä Skavsta lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Sixt on suosituin vuokraamo kentällä Skavsta lentokenttä, joka tarjoaa Pienikokoinen vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Pienikokoinen autonvuokraustarjoksia kentältä Skavsta lentokenttä Sixt tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 35 €/pvä. Jos etsit luokan Pienikokoinen autoja Ford Focus sekä Mercedes-Benz A-Class ovat suosituimmat automallit.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Skavsta lentokenttä?

Vuokraamon Hertz Hyundai Accent malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Skavsta lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 33 €/pvä vuokraamosta Hertz. Vuokraamon Hertz Hyundai Accent autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 23 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Skavsta lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Skavsta lentokenttä?

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Skavsta lentokenttä on yli 90 päivää ennen noutopäivääsi hintojen ollessa keskimäärin 37 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Skavsta lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 40 €/pvä ja arkipäiviksi 45 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun helmikuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 42 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Skavsta lentokenttä?

Budget on suosituin autovuokraamo kentällä Skavsta lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Budget keskimääräiset arviopisteet ovat 10 perustuen 2 arvosteluihin. Edellisen vuoden aikana 10 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Budget auton. Muita kentän Skavsta lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Hertz pisteillä 8,4 perustuen 1 arvosteluun sekä Sixt pisteillä 7,7 perustuen 3 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Skavsta lentokenttä?

Keskimääräinen päivittäinen vuokrahinta autolle kentällä Skavsta lentokenttä on 42 €. Jos tarvitset vuokra-auton viikon ajaksi, hinta on keskimäärin 305 €. Voit odottaa maksavasi 741 € kuukauden kestävästä autovuokrauksesta kentällä Skavsta lentokenttä. Vertaile momondon vuokra-autohintoja saadaksesi parhaat tarjoukset lyhyelle tai pitkälle autonvuokraukselle.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä?

Datamme perusteella Ford Focus on suosituin vuokra-auto lentokentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/pvä lentokentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 37 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto lentokentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä on Fiat 500 keskimääräisen hinnan ollessa 35 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 23 €/pvä.


Autonvuokraus Ruotsi Tukholma Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00