Autonvuokraus Ruotsi Tukholma Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

su 12.12.
Keskipäivä
ke 15.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Vertaile autonvuokrauksen hintoja kentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Valitse autotyyppi, jonka haluat vuokrata, ja vertaa päivittäisiä hintoja vuokraamojen välillä
Pienikokoinen
Suosituin autovuokraamo, mistä vuokrata Pienikokoinen auto marraskuu aikanaGREEN MOTION 0 % suositumpi1 käyttäjä on etsinyt Pienikokoinen vuokra-autoja GREEN MOTION vuokraamolta kentältä Arlanda lentokenttä kuun marraskuu aikana
Keskimääräinen vuokrahinta Pienikokoinen autolle marraskuu aikana Arlanda lentokenttä kentällä26 € per päivä50 % halvempi kokonaiskustannus26 €/päivä hinnalla Pienikokoinen auton vuokraaminen marraskuu aikana on 50 % halvempi kuin muina kuukausina

Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Hyundai i10

33 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus Wagon

40 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Mercedes-Benz A-Class

45 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Ford Ka

43 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
sixtrentacar

Sixt

Beta car park, Vingvägen 4, 190 46

Arviopisteet 9,1/10 7 arvostelujen perusteella

Mercedes-Benz A-Class 40 €/pvä
greenmotion

GREEN MOTION

Söderbyvägen 11, 195 60

Arviopisteet 8,5/10 3 arvostelujen perusteella

Hyundai i10 22 €/pvä
Ford Focus Wagon 25 €/pvä

Kuinka päästä Tukholman Arlandan lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Tukholman Arlandan kansainväliseltä lentokentällä (ARN) voi saada mukaansa erilaiset vuokra-autot, kuten pienen budjetin lomailuun sopivat halvat vuokra-autot ja isompaakin seuruetta palvelevat ajoneuvot. Lentokentällä palvelee useita kansainvälisten autovuokraamoketjujen edustajia, kuten Alamo, Avis, Europcar ja Hertz. Tukholman Arlandan lentokentän autonvuokraustarjouksia ja autovuokraamoiden palveluita voi helposti vertailla jo etukäteen esimerkiksi verkossa, esimerkiksi momondon avulla. Paikan päällä löydät palvelua vuokra-autokeskuksesta, joka sijaitsee alueella P2. Alueelle pääsee terminaalien 2 ja 4 edestä maksuttomalla bussilla P2. Bussi kulkee aamuvarhaisesta yömyöhään kaksi kertaa tunnissa, mutta kulkemisaikojen ulkopuolella bussin saa kutsuttua paikalle soittamalla. Auton noutaminen ja myöhemmin sen palauttaminen tapahtuvat autovuokraamon toimistossa sen aukioloaikoina, ellet ole sopinut poikkeavasta paikasta tai ajankohdasta erikseen. Usein autovuokraamot palvelevat joustavasti myös esimerkiksi varsinaisten aukioloaikojensa ulkopuolella, mutta ota huomioon, että kyse saattaa olla maksullisesta lisäpalvelusta.

Kuinka palautan vuokra-autoni Tukholman Arlandan lentokentällä?

Tukholman Arlandassa vuokra-auto tulee lähtökohtaisesti palauttaa samaan paikkaan lentokentällä, mistä sen nouditkin. Tämä on vuokra-autokeskus alueella P2. Mikäli haluat palauttaa auton johonkin muuhun paikkaan tai hoitaa palautuksen esimerkiksi vuokraamoiden aukioloaikojen ulkopuolella, asiasta on sovittava etukäteen autovuokraamon kanssa. Yleensä Arlandan autovuokraamot palvelevat aamusta iltaan, mutta palautus voi onnistua aukioloaikojen ulkopuolella. Tämä palvelu voi olla lisämaksullinen. Mikäli matkasuunnitelmat muuttuvat jostain syystä autonvuokrauksen aikana, kannattaa kysyä vuokraamolta mahdollisuutta muutoksiin. Vuokra-autokeskuksesta, jonne autot luovutetaan, pääsee lentokentän terminaaleihin 2 ja 4 samalla maksuttomalla yhteysbussilla, jolla sinne saavuitkin tullessasi Arlandaan. Busseja kulkee muutaman kerran tunnissa aamuvarhaisesta iltamyöhään, ja muina aikoina bussin voi pyytää paikalle soittamalla, joten pääset terminaalin kellonajasta riippumatta. Vuokraamot edellyttävät yleensä, että autossa on palautettaessa yhtä paljon polttoainetta kuin siinä oli noudettaessakin. Usein vaaditaan täyttä polttoainetankillista. Huomaa, että vuokra-auto on palautettava siinä kunnossa kuin se oli noudettaessa. Vuokraamo voi veloittaa sinua liiallisista tahroista, liasta tai vaurioista. Vuokraajana olet vastuussa auton tarkastamisesta noudon ja palautuksen aikana.


Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Tukholman Arlandan lentokentältä?

Kun haluat vuokrata auton Tukholman Arlandan lentokentältä, sinun ja mahdollisen lisäkuljettajien tulee esittää ajokortti, joka on ollut voimassa ainakin vuoden. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan yleensä silloin, kun kansallinen ajokortti on kirjoitettu muilla kuin latinalaisilla kirjaimilla. Suomen kansalaisilta riittää autonvuokraukseen Ruotsissa suomalainen ajokortti. Lisäksi tarvitset mukaasi yleensä voimassa olevan passin ja asuinmaasi virallisen henkilökortin. Vuokraamot saattavat myös edellyttää, että kaikki esittämäsi asiakirjat ovat voimassa vähintään kolme kuukautta vuokrauksen päättymisen jälkeen. Osa vuokraamoista vaatii myös varausvahvistusta. Lisäksi autovuokraamot edellyttävät yleensä vuokraajan nimissä olevaa luottokorttia. Pääsääntöisesti esimerkiksi debit-kortteja tai käteistä ei hyväksytä maksuvälineeksi. Autovuokraamot varaavat yleensä luottokortilta vuokrauksen ajaksi vakuuden, jonka saat takaisin, kun palautat auton sopimuksen mukaan. Vuokra-auton kuljettajalta vaadittava ikä riippuu autovuokraamosta. Arlandan vuokraamoissa se on yleensä esimerkiksi 18 tai 19 vuotta. Yläikärajaksi ilmoitetaan usein 99 vuotta. Voit tutustua autovuokraamoiden ikärajavaatimuksiin, vuokrausehtoihin, hintoihin ja tarjouksiin ennakkoon verkossa. Huomaa, että vuokraajan vastuulla on varmistaa, että hänellä ja lisäkuljettajilla on mukanaan kaikki autonvuokrauksessa tarvittavat asiakirjat.

Mitä palveluja Tukholman Arlandan lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Tuhkolman Arlandan kansainvälisen lentokentän autovuokraamot palvelevat yleensä aamusta iltaan, mutta tarkat kellonajat vaihtelevat vuokraamoittain. Autovuokraamot saattavat tarjota palvelua myös niiden aukioloaikojen ulkopuolella, mutta tästä on hyvä tiedustella suoraan vuokraamoilta. Huomaa, että ylimääräiset palvelut saattavat olla lisämaksullisia. Vuokra-auton hintaan Tukholman Arlandassa sisältyvät yleensä ainakin rajoittamattomat kilometrit ja perusvakuutus kolarin ja varkauden varalta. Lisämaksusta autoon voi usein saada esimerkiksi langattoman internet-yhteyden, navigointijärjestelmän, suksitelineen, lastenistuimen tai lasten korokkeen. Jäikö joku vielä mietityttämään lentokentän autonvuokrauksessa? Voit tiedustella muita toivomiasi lisäpalveluita, kuten hätätilanteiden varalta päivystävää numeroa, suoraan autovuokraamolta.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Arlanda lentokenttä?

Yhteensä 20 autovuokraamoa löytyy kentältä Arlanda lentokenttä. Suosituin niistä ovat GREEN MOTION, Söderbyvägen 11 sekä Sixt osoitteessa Beta car park, Vingvägen 4.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Arlanda lentokenttä?

Käyttäjiemme mukaan Pienikokoinen ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentälläArlanda lentokenttä. 64 % käyttäjistä, jotka etsivät vuoktra-autoja kentällä Arlanda lentokenttä hakivat tämän tyyppistä ajoneuvoa kuluneen vuoden aikana. Sixt on suosituin autovuokraamo, jolla on Pienikokoinen autoja saatavilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet Pienikokoinen autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 44 € per päivä vuokraamolta Sixt. Ford Focus Wagon ja Mercedes-Benz A-Class ovat molemmat suosittuja automalleja jos aiot vuokrata yhden Pienikokoinen ajoneuvoista kentällä Arlanda lentokenttä.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Arlanda lentokenttä?

Vuokraamon GREEN MOTION Hyundai i10 malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Arlanda lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 33 €/pvä vuokraamosta GREEN MOTION . Vuokraamon GREEN MOTION Hyundai i10 autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 28 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Arlanda lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Arlanda lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen noutopäivää kentältä Arlanda lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 37 € per päivä, kun varaat näin paljon etukäteen. Keskimääräiset viikonloppuvuokrahinna kentällä Arlanda lentokenttä ovat 51 € per päivä ja viikonpäiviksi vastaavasti 38 € per päivä. Olemme havainneet, että lokakuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Arlanda lentokenttä. 34 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun lokakuu aikana.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Arlanda lentokenttä?

momondon käyttäjät ovat arvioineet Alamo parhaimmaksi vuokraamoksi kentällä Arlanda lentokenttä pisteillä 10 yhteensä 1 henkilön mukaan. momondon käyttäjien mukaan seuraavaksi parhaimmat vuokraamot ovat Avis (9,3 pisteillä perustuen 3 arvosteluihin), ja Budget (9,2 pisteillä perustuen 7 arvosteluihin).

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Arlanda lentokenttä?

Keskimääräinen päivittäinen vuokrahinta autolle kentällä Arlanda lentokenttä on 41 €. Jos tarvitset vuokra-auton viikon ajaksi, hinta on keskimäärin 293 €. Voit odottaa maksavasi 1606 € kuukauden kestävästä autovuokrauksesta kentällä Arlanda lentokenttä. Vertaile momondon vuokra-autohintoja saadaksesi parhaat tarjoukset lyhyelle tai pitkälle autonvuokraukselle.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Keskimääräiseen hintaan 40 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 25 €/pvä), Ford Focus Wagon vuokra-autot lentokentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Mercedes-Benz A-Class vuokraaminen lentokentällä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 45 €/pvä (40 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.


Autonvuokraus Ruotsi Tukholma Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00