Autonvuokraus Ranska Île-de-France Pariisi Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä

Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

ma 20.12.
Keskipäivä
to 23.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Hyundai Accent

30 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

37 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Fiat 500

45 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Ford Ka

33 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Ford Escape

46 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Fiesta

36 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Ford Escape

42 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Volkswagen Passat

59 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Nissan Qashqai

55 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Opel Vivaro

85 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Opel Zafira Tourer

69 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Audi A4

42 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Mercedes-Benz C-Class

74 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Mercedes-Benz V-Class

75 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Opel Vivaro

64 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
avis

Avis

Aeroport De Beauvais Tille, 60000

Arviopisteet 8,9/10 3 arvostelujen perusteella

Fiat 500 14 €/pvä
Ford Focus 14 €/pvä
Nissan Qashqai 44 €/pvä
sixtrentacar

Sixt

Aéroport de Beauvais Tillé, 60000

Arviopisteet 8,8/10 7 arvostelujen perusteella

Ford Escape 14 €/pvä
Hyundai Accent 15 €/pvä
Fiat 500 18 €/pvä
Volkswagen Passat 46 €/pvä
Mercedes-Benz C-Class 56 €/pvä
europcar

Europcar

Aeroport De Beauvais-tille, 60000

Arviopisteet 6,8/10 5 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 12 €/pvä
Ford Focus 13 €/pvä
Volkswagen Passat 22 €/pvä
Audi A4 30 €/pvä
Mercedes-Benz C-Class 42 €/pvä
hertz

Hertz

Aeroport De Beauvais Tille, 60000

Arviopisteet 5,6/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 15 €/pvä
Fiat 500 17 €/pvä
Ford Focus 20 €/pvä
Opel Vivaro 83 €/pvä
dollar

Dollar

Aeroport De Beauvais Tille, 60000

Arviopisteet 5/10 2 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 13 €/pvä
Ford Ka 13 €/pvä
Ford Focus 22 €/pvä
Opel Vivaro 51 €/pvä
budget

Budget

Aeroport De Beauvais Tille, 60000

Arviopisteet 2,6/10 3 arvostelujen perusteella

Ford Fiesta 12 €/pvä
Ford Focus 18 €/pvä
Ford Escape 35 €/pvä
thrifty

Thrifty

Aeroport De Beauvais Tille, 60000

Arviopisteet 2/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 14 €/pvä
Ford Focus 16 €/pvä
Ford Ka 16 €/pvä
Opel Zafira Tourer 53 €/pvä
Opel Vivaro 71 €/pvä

Kuinka päästä Pariisin Beauvais Tillen lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Pariisin Beauvais Tillen lentokenttä on Pariisin alueen kolmanneksi vilkkain kenttä. Pariisilaiseksi lentokentäksi Beauvais Tille on pienikokoinen sekä paljon miellyttävämpi liikkua ja navigoida kuin suuremmat Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät. Lentokentällä on kaksi terminaalia, ja vuokra-autokeskus sijaitsee kätevästi näiden kahden terminaalin välissä. Poistuessasi terminaalista 1 tai 2, ylitä tie – ja autovuokraamot löytyvät suoraan edestäsi. Ne sijaitsevat kaikki samassa, terminaaleista irrallaan olevassa rakennuksessa parkkipaikkojen vieressä. Tämä nopeuttaa huomattavasti auton saantia, sillä sinun ei tarvitse kulkea terminaaleista toisiin tai ottaa bussia noutaaksesi vuokra-auton. Matka on niin lyhyt ja helppo, että kentällä on lähes mahdotonta eksyä. Kun olet hoitanut autonvuokraukseen liittyvät paperityöt, auton saa heti saman tien mukaan viereiseltä parkkipaikalta ja matka voi alkaa.

Kuinka palautan vuokra-autoni Pariisin Beauvais Tillen lentokentälle?

Vuokra-auto on helppo palauttaa Beauvais Tillen lentokentällä. Kentän pienestä koosta johtuen kaikki vuokra-autot palautetaan samaan paikkaan kuin mistä ne on noudettu, aivan kentän edustalle. Parkkipaikalta on miellyttävän lyhyt kävelymatka terminaalille, joten vuokra-auton palautukseen ei tarvitse varata paljoa aikaa, toisin kuin isommilla lentokentillä. Matkailijan kannattaa huomioida erityisesti tienvarsikylttien olevan Ranskassa aina ranskan kielellä, joten vuokra-autot palautetaan seuraamalla "retour location" -kylttejä. Palautuspaikka on selkeästi merkitty, ja autovuokraamoiden logot pistävät kyllä silmään. Jos ajat vahingossa ohi, pienellä kentällä on helppo kääntyä ympäri. Autosta kannattaa tarkistaa ja valokuvata aina kaikki mahdolliset naarmut ja lommot jo ennen vuokrauksen aloitusta. Näin sinun on palautustilanteessa helppo todistaa vahinkojen sattuneen jo ennen omaa vuokrausta. Vuokra-auto pitää pääsääntöisesti palauttaa täydellä tankilla. Tankkauksesta voi toki sopia vuokraamon kanssa erikseen, mutta yritys tankkaa auton puolestasi, joudut yleensä maksamaan lisämaksun. Autot voi palauttaa lentokentällä ympäri vuorokauden ajamalla ne parkkialueelle vuokraamon omiin ruutuihin ja tiputtamalla avaimet palautuslaatikkoon. Tällöin palautus on myös täysin kontaktiton.


Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Pariisin Beauvais Tillen lentokentällä?

Autonvuokraus lentokentällä onnistuu, jos vuokraajalta löytyy passi ja EU- tai EEA-maassa myönnetty ajokortti. Toisessa EU-maassa myönnetty henkilökortti kelpaa Ranskassa. Jos haluaa vuokrata auton ilman EU- tai EEA-maassa myönnettyä ajokorttia, kannattaa hankkia kansainvälinen ajokortti. Suurin osa vuokraamoista vaatii myös vähimmäisiän autonvuokraukseen. Useimmissa vuokraamoissa se on 25 vuotta, joten nuorempi kuljettaja voi joutua maksamaan lisämaksua. Tämä asia kannattaakin selvittää autovuokraamon kanssa jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Myös ajokortin myöntämisestä täytyy usein olla vähintään vuosi ennen kuin auton voi vuokrata. Monet vuokraehdot ovat vuokraamokohtaisia. Myös luottokorttia saatetaan vaatia autonvuokrauksen yhteydessä. Osa vuokraamoista haluaa käyttää sitä vakuutena mahdollisen vahingon sattuessa.

Mitä palveluja Pariisin Beauvais Tillen lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Beauvais Tillen lentokentän pienestä koosta johtuen lentokentän autonvuokrauskeskus ei tarjoa aivan kaikkia niitä palveluita, mitä suurempien kenttien vuokraamokeskukset tarjoavat. Kaikki tarpeellinen kuitenkin löytyy, sillä kentällä toimii useita autovuokraamoita. Beauvais Tillen halvat vuokra-autot löydät parhaiten momondon kautta. Varauksen yhteydessä kannattaa tutustua vuokraamoiden tarjoamiin lisäpalveluihin. Aukioloajat menevät lentojen mukaisesti, eli vuokraamot avaavat palvelutiskinsä ennen ensimmäisen lennon saapumista ja sulkeutuvat yleensä viimeisen lennon lähdettyä. Näiden aikojen ulkopuolella henkilökuntaa ei ole yleensä paikalla. Vuokra-autokeskukseen pääsee esteettömästi, sillä lentokenttä ja sen lähiympäristö ovat helppokulkuisia ja tasaisia. Jos sää on huono, kannattaa kuitenkin huomioida, että vuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat erillään terminaalirakennuksista. Esimerkiksi lumi- tai vesisade voi siis vaikeuttaa pyörätuolilla liikkumista. Lentokentältä löytyy lisäksi ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Beauvais-Tille lentokenttä?

Voit valita 18 autovuokraamosta jos varaat auton kentällä Beauvais-Tille lentokenttä. Suosituimmat niistä ovat Europcar (Aeroport De Beauvais-tille), Firefly (Aeroport De Beauvais Tille) ja Sixt (Aéroport de Beauvais Tillé).

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Beauvais-Tille lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Beauvais-Tille lentokenttä on Mini. Kuluneen vuoden aikana 38 % momondon käyttäjistä etsivät Mini autoja vuokrattavaksi kentällä Beauvais-Tille lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Mini autoja tällä lentokentällä, on Firefly ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 19 €/pvä. Jos teet päätöstä Mini autojen välillä kentällä Beauvais-Tille lentokenttä, ota huomioon Fiat 500 tai Ford Ka - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Beauvais-Tille lentokenttä?

Hyundai Accent on halvin vuokra-auto kentällä Beauvais-Tille lentokenttä, ja se löytyy vuokraamon Firefly valikoimista. Keskimääräinen vuokraushinta vuokraamon Firefly Hyundai Accent mallille on 24 €/pvä. Viime vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia vuokraushintoja kuin 19 €/pvä vuokraamon Firefly Hyundai Accent mallille. Saatat löytää tämän Beauvais-Tille lentokenttä autovuokraustarjouksen varaamalla hyvissä ajoin etukäteen.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Beauvais-Tille lentokenttä?

Vuokraa auto kentältä Beauvais-Tille lentokenttä yli 90 päivää ennen matkaa saadaksesi osuvimman tarjouksen. Vuokra-auto maksaa keskimäärin 30 €/pvä, kun varaus tehdään 90 päivää ennen matkaa. Autonvuokraus viikonloppuisin kentältä Beauvais-Tille lentokenttä on keskimäärin 45 €/pvä, ja arkipäivä 26 €/pvä. Jos aikataulusi joustavat, harkitse auton vuokraamista kentältä Beauvais-Tille lentokenttä syyskuu keskimääräisten hintojen ollessa alimmillaan - 30 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Beauvais-Tille lentokenttä?

Avis on suosituin kentällä Beauvais-Tille lentokenttä sijaitsevista vuokraamoista perustuen 3 momondon käyttäjien arvosteluihin, joiden perusteella keskimääräiset arviopisteet ovat 8,9. Kuluneen vuoden aikana kentältä Beauvais-Tille lentokenttä auton vuokranneista 11 % valitsivat vuokraamon Avis. Sixt on toinen hyvämaineinen autovuokraamo, jonka luokitus on 8,8 perustuen 7 arvosteluihin. 5 käyttäjää on vuokrannut auton vuokraamosta Europcar, ja arvioi kokemuksensa keskimäärin pisteillä 6,8.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Beauvais-Tille lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Beauvais-Tille lentokenttä maksaa keskimäärin 35 € per päivä. Viikon kestävän autonvuokrauksen keskimääräinen hinta on 221 €. Jos vuokraat auton kentältä Beauvais-Tille lentokenttä kuukaudeksi, on kokonaishinta keskimäärin 1444 €. Saatat löytää parempia vuokra-autotarjouksia riippuen siitä, minkä tyyppistä vuokra-autoa etsit ja minä ajankohtana matkustat.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä?

Hyundai Accent ja Ford Focus automallit lentokentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat lentokentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 30 €/päivä ja alhaisimmillaan 10 €/päivä. Ford Focus vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 37 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 12 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja lentokentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Europcar on malli Mercedes-Benz V-Class tarjolla vuokrattavaksi lentokentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä keskimääräiseen 75 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Mercedes-Benz V-Class vuokra-autojen saatavuus lentokentällä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä voi muuttua pikaisesti.


Autonvuokraus Ranska Île-de-France Pariisi Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00