Autonvuokraus Australia Victoria Melbourne Melbourne Avalon lentokenttä

Melbourne Avalon lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Melbourne Avalon lentokenttä vuokra-autoista

ma 20.12.
Keskipäivä
to 23.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Melbourne Avalon lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Melbourne Avalon lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Ford Escape

22 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

39 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Hyundai Accent

33 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Toyota Corolla

23 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Mercedes-Benz V-Class

222 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Hyundai Accent

16 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Ford Escape

32 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Ford Explorer

38 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Toyota Corolla

41 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Mitsubishi Galant

43 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Volkswagen Passat

31 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Ford Explorer

54 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Audi A4

99 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Melbourne Avalon lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Melbourne Avalon lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
budget

Budget

Terminal Building, 3212

Arviopisteet 8,9/10 4 arvostelujen perusteella

Ford Focus 13 €/pvä
Hyundai Accent 13 €/pvä
Mitsubishi Galant 14 €/pvä
Ford Explorer 16 €/pvä
avis

Avis

Terminal Building, 3212

Arviopisteet 8,5/10 4 arvostelujen perusteella

Ford Focus 15 €/pvä
Toyota Corolla 16 €/pvä
Hyundai Accent 22 €/pvä
Volkswagen Passat 23 €/pvä
europcar

Europcar

Terminal Building, Avalon Airport, 3212

Arviopisteet 7,3/10 4 arvostelujen perusteella

Ford Focus 10 €/pvä
Ford Escape 11 €/pvä
Hyundai Accent 12 €/pvä
Audi A4 86 €/pvä
Mercedes-Benz V-Class 136 €/pvä
hertz

Hertz

80 Beach Rd, 3212

Arviopisteet 4/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 20 €/pvä
Ford Focus 21 €/pvä
Ford Explorer 55 €/pvä

Kuinka päästä Melbourne Avalon -lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Avalon on toiseksi suurin Melbournen kaikkiaan neljästä lentokentästä. Se tarjoaa kattavasti palveluita matkustajille – myös muutamia maailmanlaajuisesti tunnettuja autovuokraamoja, joiden valikoimista löytyy varmasti tarkoituksiisi sopiva vuokra-auto. Valikoimaa löytyy henkilöautoista vaikkapa pakettiautoihin. Lentokentällä palvelee tällä hetkellä kaksi autonvuokraukseen erikoistunutta liikettä, Europcar ja Hertz, joiden valikoimista löydät niin halvat vuokra-autot kuin vaihtoehdot hieman vaativampaankin makuun. Kentällä toimivien vuokraamoiden asiakaspalvelupisteet sijaitsevat kätevästi lentokentän terminaalirakennuksessa. Lisäksi ainakin Aviksen autovuokraamo on avaamassa ovensa uudestaan australialaislentokentälle. Avalonin lentokentällä sinun ei siis tarvitse käyttää erikseen aikaa autovuokraamon asiakaspalveluun siirtymiseen. Suuntaa laskeutumisen jälkeen tuloaulaan, nouda matkatavarasi ja etsi vuokrattavista autoista kertovia opasteita, niin löydät nopeasti perille. Vuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat aivan tuloaulan ulkopuolella, infopisteen vieressä. Tarvittaessa voit tietenkin kysyä apua lentokentän henkilökunnalta.

Kuinka palautan vuokra-autoni Melbourne Avalon -lentokentälle?

Vuokra-auto palautetaan vuokraamon kanssa ennalta sovittuna ajankohtana ja ennalta sovittuun paikkaan. Jos olet sopinut auton palautuksesta Avalon-lentokentälle vuokraamon aukioloaikoina, voit pysäköidä auton vuokra-autoille tarkoitettuun paikkaan ja palauttaa avaimet vuokraamon asiakaspalveluun terminaalissa. Löydät vuokra-autojen pysäköintialueen seuraamalla opasteita lentokentälle tultaessa. Mikäli olet sopinut auton palauttamisesta aukioloaikojen ulkopuolella, pysäköi ajoneuvo vuokra-autojen pysäköintialueelle ja toimita avaimet sovittuun paikkaan, joka voi olla autovuokraamon lukittu avainlaatikko tai muu henkilökunnan osoittama paikka. Vuokraamot tarkastavat auton kunnon palautuksen jälkeen ja laskuttavat tarvittaessa esimerkiksi vajaasta tankillisesta polttoaineitta, aikaisesta tai myöhäisestä palautusajankohdasta tai muista kuluista, joita ei ole voitu veloittaa aiemmin. Vakuusmaksu palautetaan kortillesi, mikäli palautat auton vahingoittumattomana.


Melbourne Avalon lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Melbourne Avalon lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Melbourne Avalon -lentokentältä?

Jotta voit vuokrata auton ja ajaa Australiassa, sinulla tulee olla voimassa oleva, asuinmaasi viranomaisen myöntämä ajokortti. Jos ajokorttisi ei ole englanninkielinen, tarvitset lisäksi kansainvälisen ajokortin. Joillekin autovuokraamoille riittää, että oman asuinmaan ajokortin lisäksi sinulla on mukana sen oikeaksi todistettu englanninkielinen käännös. Vuokraamot vaativat yleisesti myös, että ajokortti on ollut sinulla jo ainakin vuoden ennen vuokrausta. Vuokra-autoa kuljettavan henkilön ja lisäkuljettajien tulee lähtökohtaisesti olla 21 vuotta täyttäneitä, tosin vuokraamot saattavat sallia poikkeuksia, joista on sovittava kirjallisesti erikseen. Vuokraamot perivät yleensä lisähintaa 21–24-vuotiailta kuljettajilta ja lisäkuljettajilta, ja voivat edellyttää tietyissä automalleissa 25 vuoden ikää. Australiassa ei ole ehdotonta yläikärajaa auton kuljettamiselle, mutta vuokraamot saattavat kieltäytyä antamasta vuokra-autoa yli 75-vuotiaille tai edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä ennen autonvuokrausta. Auton vuokra tulee yleensä maksaa noudettaessa. Maksuvälineeksi käyvät tavallisesti yleisimmät credit- ja debit-kortit, ja joissakin erityistapauksissa myös käteinen, mutta asia on syytä tarkistaa etukäteen. Ennen vuokrausta kortiltasi veloitetaan vakuusmaksu, joka voi olla suurempi debit-korttia kuin credit-korttia käytettäessä. Mikäli palautat vuokra-auton vahingoittumana, vakuus palautetaan kortillesi.

Mitä palveluja Avalonin lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Tällä hetkellä Melbournen Avalon -lentokentällä palvelevista autovuokraamoista osa on avoinna aamusta iltaan saakka, osa hieman rajatummin viikonpäivästä riippuen. Autovuokraamot tarjoavat kuitenkin palvelua myös varsinaisten aukioloaikojensa ulkopuolella ja voit sopia etukäteen esimerkiksi aikatauluusi sopivasta palautusajasta. Tällöin voit usein jättää vuokra-auton avaimet niille osoitettuun paikkaan. Myös vuokraus aukioloaikojen ulkopuolella onnistuu, mikäli olet varannut tai maksanut auton ennakkoon. Vuokra-autoihin on yleensä mahdollista saada erilasia lisälaitteita, kuten lastenistuin, mutta näistä on saatavuuden varmistamiseksi hyvä sopia ennakkoon. Palvelut ovat yleensä lisämaksullisia.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Avalon lentokenttä?

Europcar, Budget ja Thrifty suosituimmat 11 vuokraamoista, jotka sijaitsevat kentällä Avalon lentokenttä. Europcar osoite on Avalon Airport. Budget osoite on Terminal Building. Thrifty osoite on Avalon Ap.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Avalon lentokenttä?

39 % käyttäjistämme etsivät luokan Pienikokoinen autoja kentällä Avalon lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Europcar on suosituin vuokraamo kentällä Avalon lentokenttä, joka tarjoaa Pienikokoinen vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Pienikokoinen autonvuokraustarjoksia kentältä Avalon lentokenttä Europcar tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 26 €/pvä. Jos etsit luokan Pienikokoinen autoja Ford Focus sekä Ford Escape ovat suosituimmat automallit.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Avalon lentokenttä?

Keskimääräinen hinta 16 €/pvä mallin Hyundai Accent vuokraaminen vuokraamolta Enterprise on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Avalon lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Enterprise mallille Hyundai Accent on 9 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Avalon lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Avalon lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on 8 päivää ennen suunniteltua saapumista kentälle Avalon lentokenttä. Kun varaat vuokra-auton 8 päivää etukäteen, voit olettaa hintojen olevan noin 17 €/pvä. Viikonpäivä voi vaikuttaa myös vuokra-autojen hintoihin. Esimerkiksi kentällä Avalon lentokenttä, viikonloppuvuokrausten hinnat ovat keskimäärin 42 €/pvä ja arkisin28 €/pvä. Jos et ole vielä varannut matkaa, paras aika vuokrata auto kentältä Avalon lentokenttä on syyskuu hintojen ollessa keskimäärin 19 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Avalon lentokenttä?

Budget on suosituin autovuokraamo kentällä Avalon lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Budget keskimääräiset arviopisteet ovat 8,9 perustuen 4 arvosteluihin. Edellisen vuoden aikana 19 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Budget auton. Muita kentän Avalon lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Alamo pisteillä 8,5 perustuen 4 arvosteluihin sekä Avis pisteillä 8,5 perustuen 4 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Avalon lentokenttä?

Autonvuokraukset kentällä Avalon lentokenttä vaihtelevat sen mukaan millaisen auton varaat ja mistä vuokraamosta auto tulee, mutta voit odottaa maksavasi keskimäärin 37 €/pvä autonvuokrauksesta. Tarvitsetko autoa pidemmäksi aikaa kuin vain muutamaksi päiväksi? Autin vuokraaminen maksaa 223 € kentältä Avalon lentokenttä yhdeksi viikoksi. 1351 € on keskimääräinen vuokra-auton hinta yhdeksi kuukaudeksi, mutta saatat löytää parempia autonvuokraustarjouksia, jos tarkistat nyt.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Melbourne Avalon lentokenttä?

Datamme perusteella Ford Focus on suosituin vuokra-auto lentokentällä Melbourne Avalon lentokenttä.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 10 €/pvä lentokentällä Melbourne Avalon lentokenttä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 39 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto lentokentällä Melbourne Avalon lentokenttä on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 32 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Melbourne Avalon lentokenttä?

Europcar on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Melbourne Avalon lentokenttä. Malli Audi A4 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Europcar 99 €/pvä keskimäärin.


Autonvuokraus Australia Victoria Melbourne Melbourne Avalon lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00