Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Frankfurt, Hessen

Haussa halpa vuokra-auto Frankfurt, Hessen? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Saksa
26. huhtikuu — 3. toukokuu
Frankfurt, Saksa
pe 26/4
Keskipäivä
pe 3/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Frankfurt, Hessen autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Frankfurt, Hessen
Edullinen10 €/pvä
Pienikokoinen12 €/pvä
Keskikokoinen17 €/pvä
Mini12 €/pvä
Korkeatasoinen35 €/pvä
Pienikokoinen maasturi13 €/pvä
Pienikokoinen farmari22 €/pvä
Keskikokoinen maasturi26 €/pvä
Standardi farmari34 €/pvä
Keskikokoinen farmari42 €/pvä
Premium-farmari54 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Frankfurt, Hessen

Löydä kohteesta Frankfurt juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

28 € - 73 €

Kaikki autotyypit

38 € - 85 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 45 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Frankfurt, Saksan on toukokuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 56 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Frankfurt, Saksan on marraskuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 78 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Frankfurt, Saksan on tammikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 51 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Frankfurt, Saksan on lokakuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 64 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Frankfurt, Saksan on heinäkuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 65 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Frankfurt, Saksan on heinäkuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

3 Touko - 5 Touko
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

3 Touko - 5 Touko
Toyota Corolla
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

3 Touko - 5 Touko
Volkswagen up!

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Frankfurt

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Frankfurt

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Frankfurt?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Frankfurt löytyvät yleensä Wheego kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaWheego, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 12 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt on 23 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Frankfurt?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Frankfurt 18 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Frankfurt?

Kun vuokraat autoa kaupungista Frankfurt, suurin osa käyttäjistämme valitsee Nissan Qashqai keskimääräiseen hintaan 51 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Kuga 40 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Nissan Qashqai vuokra-autoja kaupungista Frankfurt niinkin alhaiseen hintaan kuin 25 €/pvä ja Ford Kuga hintaan 25 €/pvä.

Frankfurt autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Frankfurt, Hessen

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

8,3

Value

9,1

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,7

Value

7,1

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,6

Value

6,6

Europcar

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,0

Value

6,8

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,6

Value

6,1

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,3

Value

6,0

Sixt

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,4

Value

6,1

BUCHBINDER

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

8,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Frankfurt

Suosituin vuokraamo

Wheego

Suositut autotyypit

Economy, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

22 €

Suosituin malli

Nissan Qashqai
Suosituin Frankfurt autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Wheego. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Alamo ja Ok Mobility.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Frankfurt viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Frankfurt on 22 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 36 €/pvä.
Kohteen Frankfurt suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Nissan Qashqai. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Kuga.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Frankfurt - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Frankfurt, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Frankfurt, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Frankfurt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Frankfurt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Hertz ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Frankfurt toukokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Frankfurt nähtävyyksistä kuukauden toukokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila toukokuu kaupungissa Frankfurt on 16 °C sekä keskimääräinen sademäärä 70 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Frankfurt maksaa keskimäärin 56 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Frankfurt, Saksa?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Frankfurt taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Frankfurt alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja kaupungissa Frankfurt?

Millainen sää on kohteessa Frankfurt, Saksa kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana kaupungin Frankfurt sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 8 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Frankfurt parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Frankfurt samanlainen kuin muualla Hessen alueella?

Jos etsit Frankfurt vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden huhtikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hessen lämpötila on yleensä 8 °C ja sademäärä vastaavasti 36,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Frankfurt hinnat?

autoa Frankfurt hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Frankfurt?

144 toimijaa on valittavissa autoa Frankfurt huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt?

Eri maissa, myös kohteessa Frankfurt, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Frankfurt?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Frankfurt?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Frankfurt momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Frankfurt?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Frankfurt, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Frankfurt, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Frankfurt momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Frankfurt.

Löytyykö kohteesta Frankfurt autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Frankfurt löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Frankfurt vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Frankfurt.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Frankfurt

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 26/4
Keskipäivä
pe 3/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Frankfurt

Suositut vuokra-autotyypit Frankfurtissa