Autonvuokraus Bali Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä

Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä vuokra-autoista

to 16.12.
Keskipäivä
su 19.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Vertaile autonvuokrauksen hintoja kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä

Valitse autotyyppi, jonka haluat vuokrata, ja vertaa päivittäisiä hintoja vuokraamojen välillä
Keskikokoinen
Suosituin autovuokraamo, mistä vuokrata Keskikokoinen auto joulukuu aikanaEazyrent0 % suositumpi1 käyttäjä on etsinyt Keskikokoinen vuokra-autoja Eazyrent vuokraamolta kentältä Bali Ngurah Rai lentokenttä kuun joulukuu aikana
Keskimääräinen vuokrahinta Keskikokoinen autolle joulukuu aikana Bali Ngurah Rai lentokenttä kentällä39 € per päiväSama kokonaiskustannus39 €/päivä hinnalla Keskikokoinen auton vuokraaminen joulukuu aikana on sama kuin muina kuukausina

Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Opel Zafira Tourer

42 €/päivä
Pieni
Pieni

Osuvin

Fiat Panda

39 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Citroen Berlingo

51 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Opel Zafira Tourer

50 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
avis

Avis

Denpasar Intern'l Airport, 80361

Arviopisteet 9/10 2 arvostelujen perusteella

Citroen Berlingo 23 €/pvä

Kuinka päästä Denpasarin Bali Ngurah Rain lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Bali Denpasarin lentokentällä on kaksi terminaalia – kotimaan ja ulkomaan terminaali. Nämä ovat kytköksissä toisiinsa, joten lentokentän autovuokraamot sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan. Lentokentän autonvuokraus ei voisi olla juuri helpompaa kuin kentällä, jolla ei tarvitse poistua lentokenttärakennuksesta lainkaan. Vielä helpommalla voit kuitenkin päästä, jos olet jo etukäteen tutustunut halpoihin vuokra-autoihin momondon kautta. Bali on suosittu lomasaari, joten autovuokraamojen tarjonta on lentokentällä runsasta. Vuokra-autot noudetaan lentokentän vieressä sijaitsevilta parkkipaikoilta. Tarkka sijainti riippuu autovuokraamosta, ja kentän työntekijät opastavat sinut oikeaan paikkaan. Matka autolle on pääsääntöisesti lyhyt ja helposti käveltävä. Autolle päästyäsi matka voi alkaa, ja pääset nauttimaan vuokra-autostasi täysin siemauksin. Huomio kuitenkin paikallisen liikenteen nopea rytmi ja se, että paikallinen ajokulttuuri eroaa eurooppalaisesta selvästi.

Kuinka palautan vuokra-autoni Denpasarin Bali Ngurah Rain lentokentälle?

Bali Denpasarin lentokenttä on melko pieni verrattuna suuriin kansainvälisiin kenttiin. Näin ollen vuokra-auton palautuskin on myös vaivatonta. Heti lentokentän alueelle saavuttaessa kannattaa alkaa seuraamaan kylttejä, joissa ohjeistetaan vuokra-auton palautukseen. Balin liikenne saattaa olla ajoittain erittäin hektistä, joten palautuspaikkaan kannattaa tutustua jo autoa noudettaessa. Näin palautus sujuu paljon jouhevammin, eikä siitä tarvitse turhaan huolehtia loman aikana. Yleensä auto pitää myös palauttaa täydellä tankilla. Tästä voi tietenkin autovuokraamon kanssa sopia myös toisin etukäteen. Jos unohdat tankata tai aika menee tiukalle, saattaa vuokraamo veloittaa polttoaineesta tuntuvan lisämaksun. Yleensä autojen palautukset voi hoitaa kaikkina vuorokauden aikoina. Vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvasta palautustavasta kannattaa kuitenkin sopia etukäteen. Jos vuokra-auton vain palauttaa palvelupisteen ollessa kiinni, ota selville, mihin avaimet palautetaan. Palautus on pääosin kontaktitonta, sillä yleensä avaimet jätetään palautuslaatikkoon.


Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä

Mitä asiakirjoa tarvitsen auton vuokraamiseen Denpasarin Bali Ngurah Rain lentokentällä?

Indonesiassa kansainvälinen ajokortti on lain mukaan pakollinen. Autonvuokraus onnistuu näin ollen vain, jos vuokraaja on hankkinut sen ennen matkalle lähtöä. Lisäksi mukana pitää olla alkuperäinen kansallinen ajokortti, sillä kansainvälinen ajokortti on vain lisävahvistus jo olemassa olevalle kortille. Passi on lisäksi pakollinen asiakirja autoa vuokratessa. Jos vuokraat autoa tai mitä tahansa kulkuvälinettä Balilla, älä koskaan anna passiasi pantiksi. Voit joutua vaikeuksiin, jos kulkuneuvolle sattuisikin jotain. Vuokra-auto kannattaa aina käydä läpi ennen sen käyttöönottoa, ja muista kuvata siinä jo olevat mahdolliset naarmut sekä lommot. Luottokortti tai käteinen on paras tapa maksaa autonvuokraus. Luottokortti voi lisäksi olla pakollinen joissain varauksissa, sillä vuokraamo voi ottaa kortilta pantin mahdollisen vuokrauksen turvaamiseksi. Vakuus toki hyvitetään asiakkaalle auton palautuksen jälkeen, sillä kyse on vain lyhytaikaisesta pantista. Vähimmäisikä auton vuokraukseen vaihtelee Indonesiassa yhtiön mukaan. Osa saattaa vuokrata auton 18-vuotiaalle, kun taas suurin osa vaatii 25 vuoden vähimmäisikää tai lisämaksua nuorelta kuljettajalta. Asia kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä.

Mitä palveluja Denpasarin Bali Ngurah Rain lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Denpasarin kansainvälisen lentokentän autovuokraamot eivät valitettavasti ole avoinna ympäri vuorokauden. Päivystävää henkilökuntaa saattaa mahdollisesti olla tarpeen mukaan paikalla vuorokauden ympäri – tämä kannattaa kuitenkin selvittää autovuokraamon kanssa. Yleensä autovuokraamot pystyvät järjestämään henkilökuntaa paikalle, jos asiakkaan lento saapuu yöllä tai myöhästyy alkuperäisestä aikataulusta. Lentokentän autonvuokraukseen on myös saatavilla erilaisia lisäpalveluja. Matkaasi helpottamaan voit vuokrata esimerkiksi navigointilaitteen tai kannettavan Wi-Fi-laitteen – näin pääset internettiin missä ja milloin tahansa lomasi aikana. Autovuokraamot sijaitsevat terminaalirakennuksessa, joten niihin on helppo ja esteetön pääsy esimerkiksi pyörätuolilla. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla myös lentokentän terminaaleissa.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Yhteensä 6 autovuokraamoa, mukaan lukien Eazyrent, Avis ja TRAC Astra sijaitsevat kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä. Voit noutaa vuokra-auton vuokraamosta Eazyrent osoitteesta Meet and Greet Service. Vuokraamon Avis vuokra-autot voidaan noutaa osoitteesta Denpasar Intern'l Airport. Suuntaa osoitteeseenMeet and Greet Service noutaaksesi TRAC Astra vuokra-auton.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Käyttäjiemme mukaan Keskikokoinen ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentälläBali Ngurah Rai lentokenttä. 48 % käyttäjistä, jotka etsivät vuoktra-autoja kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä hakivat tämän tyyppistä ajoneuvoa kuluneen vuoden aikana. Eazyrent on suosituin autovuokraamo, jolla on Keskikokoinen autoja saatavilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet Keskikokoinen autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 € per päivä vuokraamolta Eazyrent. Opel Zafira Tourer on suosittu automalli jos aiot vuokrata yhden Keskikokoinen ajoneuvoista kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Halvin vuokra-auto kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä on malli Citroen Berlingo vuokraamolta Avis. Keskimääräinen päivittäinen hinta Citroen Berlingo vuokraukselle vuokramosta Avis on 51 €. Halvin hinta per päivä Citroen Berlingo mallille on 48 €, jonka saatat löytää riippuen siitä, koska teet varauksen. Muista vertailla vuokra-autojen hintoja ennen tulopäivääsi, jotta löydät vuokraamon Avis ja muiden vuokraamojen kilpailukykyisimmät hinnat kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Varauksen tekeminen 76 päivää ennen noutopäivää on paras aika vuokrata auto kentältä Bali Ngurah Rai lentokenttä. Keskimääräiset päivittäiset vuokrahinnat ovat 34 €, jos vuokraat auton 76 päivää etukäteen. 45 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä, ja vastaavasti 42 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden toukokuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 35 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Suosituin vuokraamo kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä on Avis perustuen 2 arvosteluihin ja keskimääräisiin arviopisteisiin 9. 41 % momondon käyttäjistä valitsi Avis vuokra-auton kuluneen vuoden aikana.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä maksaa keskimäärin 47 €/pvä. Autonvuokraus viikoksi maksaa keskimäärin 298 €. Jos haluat vuokrata auton kentältä Bali Ngurah Rai lentokenttä kuukaudeksi käyttäjämme maksavat yleensä keskimäärin 1135 €. Nämä hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Opel Zafira Tourer lentokentältä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä, ja datamme mukaan Citroen Berlingo on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Opel Zafira Tourer, hinnat ovat 46 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Opel Zafira Tourer autonvuokraustarjousta lentokentältä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 23 € per päivä. Citroen Berlingo autonvuokraukset lentokentältä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä ovat yleensä keskimäärin 51 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 23 € per päivä.


Autonvuokraus Bali Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00