Autonvuokraus Saksa Bremen Bremen lentokenttä

Bremen lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Bremen lentokenttä vuokra-autoista

ti 21.12.
Keskipäivä
pe 24.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Bremen lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Bremen lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Fiat 500

22 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Volkswagen Golf

33 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Hyundai Accent

26 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Volkswagen Polo

34 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Fiat Panda

24 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Focus

23 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Opel Corsa

30 €/päivä
Pieni

7. suosituin

Ford Fiesta

34 €/päivä
Pieni

8. suosituin

Ford Escape

29 €/päivä
Pieni

9. suosituin

Ford Ka

24 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Nissan Qashqai

34 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Volkswagen Passat

38 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Volkswagen Sharan

76 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Ford Galaxy

43 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Ford Transit

75 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Bremen lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Bremen lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
alamo

Alamo

Enterprise Rent A Car, Flughafenallee 2931, 28199

Arviopisteet 9,8/10 2 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 9 €/pvä
Volkswagen Golf 15 €/pvä
Nissan Qashqai 15 €/pvä
Opel Corsa 17 €/pvä
sixtrentacar

Sixt

Flughafenallee 27, Terminal 1, 28199

Arviopisteet 9/10 2 arvostelujen perusteella

Volkswagen Polo 20 €/pvä
Volkswagen Sharan 34 €/pvä
enterprise

Enterprise

Flughafenallee 29-31, 28199

Arviopisteet 8,2/10 4 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 13 €/pvä
Volkswagen Golf 14 €/pvä
Volkswagen Passat 17 €/pvä
Ford Galaxy 34 €/pvä
Ford Transit 47 €/pvä
europcar

Europcar

Flughafenallee 29, Return: Fitzmauricestrasse, 28199

Arviopisteet 4/10 2 arvostelujen perusteella

Volkswagen Polo 14 €/pvä
Ford Focus 15 €/pvä
Ford Ka 15 €/pvä
Volkswagen Passat 19 €/pvä

Kuinka pääsen Bremenin lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Bremenin lentokentän autonvuokraus sijaitsee lentokentän sisäänkäynnin läheisyydessä. Autovuokraamoja on lentokentän sisäänkäyntialueen lisäksi myös tien toisella puolella, joten vuokra-autokeskukseen pääsee helposti suoraan lentokentältä ilman muita kulkuvälineitä. Vaikka Bremenin lentokentällä on vuokra-autokeskus, josta voi vuokrata autoja paikan päällä, kannattaa vuokra-auto varata jo etukäteen momondon kautta. Etukäteen varaaminen takaa sinulle hyvät autonvuokraustarjoukset, ja momondon kautta löydät helposti myös halvat vuokra-autot. Auton voi vuokrata lentokentältä noudettavaksi, jolloin asiointi autovuokraamossa on nopeampaa. Lentokentän autovuokraamoissa voi ajoittain olla ruuhkaa riippuen lentosi saapumisajasta, joten auton vuokraaminen etukäteen on ajankäytöllisesti fiksua. Autovuokraamon tiskillä täytyy näyttää vain tarvittavat vuokraus- ja ajodokumentit, jonka jälkeen vuokra-auton voi hakea autovuokraamoiden lähellä sijaitsevista pysäköintipaikoista. Myös Bremenin kaupungin keskustassa on monia vuokra-autoliikkeitä, mutta keskustassa autonvuokraus ei ole keskittynyt tietylle alueelle, vaan vuokraamoja löytyy eri puolilta keskustaa. Lentokentän vuokra-autokeskus tarjoaa näin ollen parhaan valikoiman autovuokraamoja.

Miten palautan vuokra-auton Bremenin lentokentällä?

Autonvuokrausta tehdessä kannattaa varmistaa suoraan autovuokraamolta, minne ja miten vuokra-autot tulee palauttaa. Yleensä vuokra-auto ajetaan lentokentän vuokra-auton palauttamisalueelle – jos toisin ei ole vuokraamon kanssa sovittu. Lentokentällä on hyvät ajo-opasteet vuokra-autoalueen palvelupisteille. Jos et jostain syystä löydä alueelle, aja auto lentokentän parkkipaikalle ja ota yhteys autovuokraamoon palautuksen loppuun viemiseksi. Jos valitsemasi autovuokraamo ei ole avoinna vuorokauden ympäri, kannattaa varmistaa, miten vuokra-auton voi palauttaa aukioloajan ulkopuolella. Usein autovuokraamoilla on luukku, johon auton avaimen ja palautussopimuksen voi jättää. Käytäntö kuitenkin vaihtelee vuokraamoittain. Kannattaa myös huomioida, että usein vuokra-auto on vuokraajan vastuulla siihen asti, kunnes autovuokraamo on ottanut auton vastaan. Kun auton palautus on hoidettu, autovuokraamon työntekijä varmistaa, että vuokra-auto on kunnossa. Jos autosta löytyy vikaa tai ylimääräisiä jälkiä, voidaan takuusummasta veloittaa lisämaksu. Muista tankata vuokra-autosi ennen sen palauttamista autovuokraamoon. Matkan varrella Bremenin lentokentälle on muutama huoltoasema, joissa vuokra-auton voi viime hetkellä tankata ennen palauttamista. Tankkaamattomasta vuokra-auton palautuksesta aiheutuu miltei aina asiakkaalle lisäkuluja.


Bremen lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Bremen lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton Bremenin lentokentältä?

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa myös Bremenissä, joten kansainvälistä ajokorttia ei vaadita. Ajokortin pitää olla ollut ainakin vuoden voimassa, mutta autovuokraamot voivat vaatia pidempääkin ajokokemusta kalliimpien automallien vuokraamiseen. Voimassa olevan ajokortin lisäksi tarvitset henkilöllisyystodistuksen, kuten kuvallisen henkilökortin tai passin, jos haluat vuokrata auton Bremenissä. 18–23-vuotiailta veloitetaan usein nuorin kuskin lisämaksu, mutta käytännössä 18 vuotta on autovuokrauksen ikäraja Bremenissä. Joissakin kalliimmissa automerkeissä ikäraja voi olla korkeampi, joten se kannattaa ottaa huomioon autoa valitessa. Autonvuokraus Bremenissä vaatii myös voimassa olevan luottokortin. Luottokortilta otetaan katevaraus vuokra-auton takuumaksuksi vahinkojen varalta. Takuumaksu vapautetaan takaisin luottokortille, jos vuokra-auto palautetaan vahingoittumattomana. Luottokortin on oltava vuokraajan nimissä. Yleisimmät luottokortit käyvät kaikissa autovuokraamoissa, mutta pienempien luottokorttien myöntäjien korttien kelpoisuus kannattaa varmistaa suoraan valitsemaltasi autovuokraamolta.

Mitä lisäpalveluita Bremenin lentokentän vuokra-autokeskuksessa tarjotaan?

Bremenin lentokentän autovuokraamoihin pääsee esteettömästi pyörätuolilla. Kentällä on myös ilmainen Wi-Fi-yhteys, joka palvelee myös autoaan odottelevia autovuokraamojen asiakkaita. Lentokentän autovuokraamokeskuksessa on henkilöstöä paikalla yleensä vuokraamojen aukioloaikojen mukaisesti. Yleensä auton luovutus ja palautus on kuitenkin mahdollista sopia myös aukioloaikojen ulkopuolelle. Bremenin lentokentän autovuokraamot tarjoavat lisäpalveluina esimerkiksi vauvan turvakaukaloita, lastenistuimia, lasten korokeistuimia ja navigointilaitteita. Jos tiedossa on pitkiä ajomatkoja, voi lisäkuljettajan liittäminen sopimukseen olla myös fiksua. Tällöin toinenkin kuski on vakuutettu ajamaan vuokra-autoa. Jos matka vie lumisille teille, vuokra-autoon saa lisäpalveluna talvirenkaat alle. Vuokra-autolle voi myös ottaa lisävakuutuksia perusvakuutuksen lisäksi. Näin vahingon sattuessa on pienempi mahdollisuus, että joudut itse maksumieheksi.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Bremen lentokenttä?

Enterprise, Alamo ja Europcar ovat vain muutama yhteensä 19 vuokraamosta , joiden autoja on saatavilla kentällä Bremen lentokenttä. Enterprise sijaitsee osoitteessa Flughafenallee 29-31. Alamo sijaitsee osoitteessa Flughafenallee 2931. Europcar sijaitsee osoitteessa Return: Fitzmauricestrasse.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Bremen lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Bremen lentokenttä ovat Edullinen. 32 % käyttäjistämme haki Edullinen vuokra-autoja kentällä Bremen lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Volkswagen Polo ja Hyundai Accent ovat suosituimmat vuokrattavat automallit luokassa Edullinen. keddy by Europcar on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Edullinen ajoneuvoja kentällä Bremen lentokenttä. 17 € per päivä on halvin hinta vuokrata Edullinen vuokraamolta keddy by Europcar.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Bremen lentokenttä?

Vuokraamon Alamo Hyundai Accent malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Bremen lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 25 €/pvä vuokraamosta Alamo. Vuokraamon Alamo Hyundai Accent autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Bremen lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Bremen lentokenttä?

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Bremen lentokenttä on yli 90 päivää ennen noutopäivääsi hintojen ollessa keskimäärin 28 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Bremen lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 32 €/pvä ja arkipäiviksi 28 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun marraskuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 30 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Bremen lentokenttä?

9,8 kokonaisarviopisteillä 2 momondon käyttäjien arvostelujen perusteella, Alamo on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Bremen lentokenttä. Kuluneen vuoden aikana 22 % käyttäjistämme on vuokrannut auton vuokraamosta Alamo. Käyttäjien mukaan myös vuokraamo Sixt on luotettava, ja se sijaitsee kentällä Bremen lentokenttä. Vuokraamon saama keskimääräinen arviopistemäärä on 9 perustuen 2 arvosteluihin. Käyttäjien antaman palautteen perusteella Enterprise on kolmanneksi paras yritys, jonka keskimääräinen luokitus on perustuen8,2 4 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Bremen lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Bremen lentokenttä maksaa keskimäärin 30 €/pvä. 206 € on tällä hetkellä keskimääräinen vuokra-auton hinta yhden viikon ajaksi. Autonvuokraus kentältä Bremen lentokenttä kuukaudeksi maksaa keskimäärin 683 €. Pidä mielessä, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä autovuokraamosta vuokraat auton, ja mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Bremen lentokenttä?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Golf lentokentältä Bremen lentokenttä, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Golf, hinnat ovat 33 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Golf autonvuokraustarjousta lentokentältä Bremen lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 14 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset lentokentältä Bremen lentokenttä ovat yleensä keskimäärin 26 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 9 € per päivä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja lentokentällä Bremen lentokenttä?

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Transit lentokentällä Bremen lentokenttä, niin Enterprise on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Ford Transit vuokra-autot lentokentällä Bremen lentokenttä vuokraamolta Enterprise ovat keskimäärin 75 € per päivä.


Autonvuokraus Saksa Bremen Bremen lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00