Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta Skotlanti Aberdeen Aberdeenin lentoasema lentokenttä

Aberdeenin lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Aberdeenin lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

su 12.12.
Keskipäivä
ke 15.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Aberdeenin lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Hyundai i10

21 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

38 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Hyundai Accent

41 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Ford Ka

37 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Fiat 500

30 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Fiesta

29 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Opel Corsa

41 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Nissan Qashqai

29 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Volkswagen Passat

36 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Skoda Octavia

60 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Audi A3

32 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Ford Escape

45 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Mercedes-Benz V-Class

58 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Audi A4

63 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Ford Galaxy

129 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Ford Transit

263 €/päivä
Suuri

4. suosituin

Citroen Berlingo

66 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
sixtrentacar

Sixt

Upper Farburn Road, AB21 7GR

Arviopisteet 8,9/10 8 arvostelujen perusteella

Ford Focus 17 €/pvä
Ford Escape 21 €/pvä
Opel Corsa 25 €/pvä
Ford Transit 178 €/pvä
hertz

Hertz

Car Rental Bld Aberdeen Apt, AB21 7GR

Arviopisteet 8/10 6 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 4 €/pvä
Ford Focus 5 €/pvä
Audi A4 16 €/pvä
Skoda Octavia 32 €/pvä
Citroen Berlingo 62 €/pvä
enterprise

Enterprise

Car Rental Centre, Dyce, AB21 7DU

Arviopisteet 7,8/10 2 arvostelujen perusteella

Ford Ka 16 €/pvä
Hyundai Accent 18 €/pvä
Skoda Octavia 25 €/pvä
Ford Focus 36 €/pvä
easirent

Easirent

C/o Marriott Courtyard Argyll Way, AB21 0AF

Arviopisteet 6,9/10 3 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 8 €/pvä
Ford Ka 9 €/pvä
Ford Focus 11 €/pvä
Volkswagen Passat 13 €/pvä
Audi A3 21 €/pvä
avis

Avis

Aberdeen Airport, AB21 7GR

Arviopisteet 2/10 1 arvostelu perusteella

Fiat 500 13 €/pvä
Ford Fiesta 14 €/pvä
Ford Focus 17 €/pvä
Audi A3 17 €/pvä

Kuinka päästä Aberdeenin lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Monet Skotlantiin saapuvat päättävät vuokrata auton reissunsa ajaksi. Aberdeenin lentokenttä (ABZ) sijaitsee Dycessa, ja autonvuokraus kentältä on todella helppoa. Lentokentän vuokra-autokeskus sijaitsee pääterminaalin ulkopuolella. Kun astut saapuvien lentojen terminaaliin, näet saman tien kylttejä, jotka ohjaavat sinut vuokra-autoyritysten palvelupisteille. Lentokentän tuloaulassa, saapuvien lentojen terminaalissa on useiden autonvuokraamoiden toimipisteitä. Ne löytyvät helposti ja nopeasti. Voit vuokrata auton kätevästi suoraan tiskiltä, mutta etenkin vilkkaimpina matkustuskuukausina etukäteisvaraus voi olla tarpeen. Voit tutkia erilaisia vuokra-autovaihtoehtoja ja autojen hintoja sekä vuokrausehtoja kätevästi momondon kautta. Usein auton vuokraaminen halvemmaksi, kun sen tekee hyvin ajoin etukäteen.

Kuinka palautan vuokra-autoni Aberdeenin lentokentällä?

Auton palautus Aberdeenin lentokentälle on lähes yhtä helppoa, ellei helpompaa, kuin auton nouto. Voit palauttaa vuokra-auton Aberdeenin lentokentällä vaivattomasti, vaikka autovuokraamo olisikin suljettu. Aberdeenin lentokentällä on erillinen vuokra-autojen pysäköintialue, johon voi jättää auton vuorokauden ympäri. Vuokra-auto on pysäköitävä autovuokraamon määräämälle paikalle. Avaimet voi puolestaan palauttaa laatikkoon, joka sijaitsee vuokra-autokeskuksen seinällä. Saat autovuokraamoltasi tähän tarkat ohjeet. Usein vuokra-autokeskuksessa on myös henkilökuntaa vastaanottamassa vuokra-autoja. Auton luovuttaminen on siis helppoa ja nopeaa. Useimmat autovuokraamot vaativat, että auto palautetaan täydellä tankilla – jos toisin ei ole sovittu. Jos ajoneuvoa ei palauteta samaan paikkaa kuin mistä se on vuokrattu, peritään tästä yleensä lisämaksu. Vuokrafirma perii tietenkin korvauksen myös kaikista mahdollisista autoon aiheutuneista vahingoista. Vuokra-auton palautusohjeet vaihtelevat paljolti riippuen autovuokraamosta. Sovi siis jo vuokrausvaiheessa kanssa, miten luovutat auton Aberdeenin lentokentälle.


Aberdeenin lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Aberdeenin lentokentältä?

Autonvuokraus Skotlannissa on yleisesti ottaen melko helppoa ja vaivatonta. Autonvuokraamiseen Aberdeenin lentokentältä soveltuvat samat säännöt kuin muuallakin Skotlannissa. Paperitöitä ei ole suuria määriä, mutta muutama sääntö on hyvä pitää mielessä. Autonvuokraamisen ikäraja on yleensä 21 vuotta. Autonvuokraukseen vaaditaan tavallisesti vähintään vuoden (12 kuukautta) voimassa ollut ajokortti. Ajokortin ei tarvitse olla kansainvälinen, suomalainen kortti käy hyvin, mutta siitä on hyvä olla käännös englanniksi. Lisäksi vuokrafirmat vaativat myös voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin. Useimmat vuokrafirmat ovat asettaneet rajoituksia sille, minkälaisia autoja 23–24-vuotiaat kuskit voivat vuokrata. Yli 75-vuotiailta vaaditaan usein myös lääkärintodistus, joka osoittaa vuokraajan olevan ajokykyinen. Lisäksi vuokra-autolle vaaditaan aina vakuutus, jonka autovuokraamot järjestävät itse asiakkailleen. Nämä ovat yleisimmät autonvuokraamiseen liittyvät vaatimukset Skotlannissa, mutta jokaisella autonvuokrausfirmalla voi olla lisäksi omia sääntöjään. Monet autovuokraamot vaativat, että henkilö, joka vuokraa auton, on myös auton kuski. Voit kuitenkin halutessasi lisätä pienestä maksusta toisenkin kuskin vuokrasopimukseen. Lisäksi autovuokraamot vaativat tavallisesti, että autovaraus ja vuokraussopimus tehdään auton pääkuskin luottokortilla.

Mitä palveluja Aberdeenin lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Aberdeenin lentokentän autovuokraamot ovat pääsääntöisesti kansainvälisiä, joustavasti palvelevia yrityksiä. Autonvuokraus on pyritty tekemään lentomatkustajille mahdollisimman helpoksi. Vuokraamoiden aukioloajat vaihtelevat yrityksestä riippuen. Kaikki vuokraamot ovat arkisin auki ainakin noin alkuiltaan asti. Toiset pitävät taas ovensa avoinna jopa aamuyöhön asti, ja jotkut autovuokraamoista ovat auki myös viikonloppuisin. Mikäli matkustat Aberdeenin lentokentälle pyhäpäivänä, sovi vuokrauksesta etukäteen. On nimittäin mahdollista, että autovuokraamot ovat tällöin suljettuja. Mikäli sinulla on liikkumisesteitä, ole yhteydessä autovuokraamoon ja varmista, että pystyt siirtymään vuokraamon tiloihin ongelmitta. Voit myös tilata avustajan avuksesi lentokentältä. Lisäpalveluista, kuten erilaisista vakuutuksista ja autojen lisävarusteista, kannattaa aina kysyä autovuokraamolta erikseen. Voit saada lisämaksusta vuokra-autoosi monenlaisia lisävarusteita aina lastenistuimista GPS-järjestelmään.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Dyce lentokenttä?

Yhteensä 15 autovuokraamoa, mukaan lukien Easirent, Europcar ja Sixt sijaitsevat kentällä Dyce lentokenttä. Voit noutaa vuokra-auton vuokraamosta Easirent osoitteesta C/o Marriott Courtyard Argyll Way. Vuokraamon Europcar vuokra-autot voidaan noutaa osoitteesta Upper Farburn Road,aberdeen Airport. Suuntaa osoitteeseenUpper Farburn Road noutaaksesi Sixt vuokra-auton.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Dyce lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Dyce lentokenttä on Edullinen. Kuluneen vuoden aikana 29 % momondon käyttäjistä etsivät Edullinen autoja vuokrattavaksi kentällä Dyce lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Edullinen autoja tällä lentokentällä, on Easirent ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 14 €/pvä. Jos teet päätöstä Edullinen autojen välillä kentällä Dyce lentokenttä, ota huomioon Hyundai Accent tai Ford Fiesta - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Dyce lentokenttä?

Keskimääräinen hinta 33 €/pvä mallin Hyundai Accent vuokraaminen vuokraamolta Hertz on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Dyce lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Hertz mallille Hyundai Accent on 23 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Dyce lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Dyce lentokenttä?

Löydät parhaat vuokra-autotarjoukset kentältä Dyce lentokenttä, kun teet varauksen samana päivänä, kun saavut hintojen ollessa keskimäärin 26 €/pvä . Viime vuoden tietojen perusteella voit odottaa maksavasi keskimäärin 47 €/pvä jos vuokraat auton viikonloppuna. Arkipäivän vuokrahinnat ovat keskimäärin 28 €/pvä. Vaikka vuokra-autotarjouksia löytyy ympäri vuoden kentältä Dyce lentokenttä, marraskuu on yleensä parhain kuukausi vuokraukselle hintojen ollessa keskimäärin 26 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Dyce lentokenttä?

Sixt on suosituin autovuokraamo kentällä Dyce lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Sixt keskimääräiset arviopisteet ovat 8,9 perustuen 8 arvosteluihin. Edellisen vuoden aikana 10 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Sixt auton. Muita kentän Dyce lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Hertz pisteillä 8 perustuen 6 arvosteluihin sekä Enterprise pisteillä 7,8 perustuen 2 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Dyce lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Dyce lentokenttä maksaa keskimäärin 35 €/pvä. 237 € on tällä hetkellä keskimääräinen vuokra-auton hinta yhden viikon ajaksi. Autonvuokraus kentältä Dyce lentokenttä kuukaudeksi maksaa keskimäärin 1145 €. Pidä mielessä, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä autovuokraamosta vuokraat auton, ja mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä?

Keskimääräiseen hintaan 38 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 5 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot lentokentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen lentokentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 41 €/pvä (4 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä?

Hertz on suosituin vuokraamo lentokentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot lentokentällä Aberdeenin lentoasema lentokenttä maksavat noin 83 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Hertz.


Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta Skotlanti Aberdeen Aberdeenin lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00