Meistä

Matkustaminen on rajojen rikkomista. Kun matkustaa, ruokkii sisäistä uteliaisuuden kipinää joka johdattaa ihmiset seikkailuun. Se saa meidät etsimään uusia reittejä ja näkemään maailman eri valossa joka päivä. Löydä uusia paikkoja. Ihmisiä. Kasvoja. Eleitä. Löydä odottamattomien mahdollisuuksien maailma.

Vuonna 2006 pieni joukko taitavia ja innostunuteita tanskalaiskoodareita yhdisti voimansa tavoitteenaan avata maailma kaikille. Ryhmä haastoi lentoyhtiöiden jäykät käytännöt ja loi momondon: ilmaisen ja riippumattoman lentojen hakukoneen, joka tarjoaa läpinäkyviä hintoja ja kattaa koko markkinan. Hyödyntämällä huippuunsa hiottuja koodaus-, ja ohjelmointitaitojaan he listasivat koko maailman todelliset, manipuloimattomat lentohinnat – ja avasivat listan kenen tahansa käyttöön.

Momondon takana on harvinainen yhdistelmä inhimillisyyttä ja teknologiaa. Siitä on vastuussa palvelun tanskalainen perustaja ja yrittäjä Thorvald Stigsen, joka omaa ainutlaatuisen yhdistelmän luovaa intuitiota ja matemaattisia taitoja: miehellä on erikoislaatuinen tausta it-alan ohjelmoijana sekä modernin teatterin parissa. Tavoitteena oli ja on yhä rakentaa maailmanlaajuinen brändi, joka ei ole monien kilpailijoiden tavoin vain kätevä käyttää, vaan samaan aikaan rohkea ja värikäs matkustamiselle omistettu maailma, joka yhdistää käyttäjiä ja innostaa kohtaamaan maailman silmästä silmään.

Inspiroiva matkahakupalvelu ei perustu pelkkään dataan, vaan se tekee tiedosta elävää. Annetaan tiedolle ääni, sävy, väri ja ilme – muutetaan tieto oivalluksiksi, jotka avaavat silmämme uusille mahdollisuuksille ja seikkailuille.

Lopulta kyse on ihmisistä. Ihmisten tuomisesta yhteen vaihtamaan ideoita ja jakamaan aitoja tarinoita. Hienointa on kohdata toinen kasvotusten, silmästä silmään.


Huom

Emme ole matkatoimisto, emmekä myy lentolippuja. Mikäli sinulla on varaustasi koskevia kysymyksiä, ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan matkatoimistoon tai lentoyhtiöön.

Feedback
Cookies
momondo.fi käyttää evästeitä
Lue lisää